Alex Velea a vorbit despre legătura pe care o are cu Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie: „E o dragoste reciprocă”

Alex Velea a vorbit despre legătura pe care o are cu Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie: „E o dragoste reciprocă”
Alex Velea a vorbit despre legătura pe care o are cu Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie: „E o dragoste reciprocă”. Sursa Foto: Instagram/@iamvelea

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul autohton și au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Cu toate acestea, artistul are o relație bună și cu Maya, fiica pe care cântăreața o are din prima căsătorie.

De curând, Alex Velea a vorbit despre legătura pe care o are cu Maya, fata Antoniei în vârstă de 11 ani.

Relația lui Alex Velea cu fiica Antoniei

În decursul anilor, Antonia și Alex Velea și-au construit una dintre cele mai frumoase și apreciate familii din lumea mondenă.

Cei doi au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, iar Antonia mai are o fetiță, pe Maya, din prima căsătorie cu Vincenzo Castellano. Fetița are vârsta de 11 ani și locuiește alături de tatăl său în Italia. În anumite momente ale anului, aceasta vine în România pentru a-și vizita mama, dar și pentru a petrece timp alături de frații săi.

Artistul are o relație excelentă cu Maya și o consideră copilul său. Cei doi se înțeleg bine și se iubesc reciproc. Ba mai mult, Alex Velea și-a tatuat și chipul micuței, gest de care Antonia a rămas profund impresionată.

„E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya”, a declarat Alex Velea pentru VIVA.

View this post on Instagram

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

„Antonia este șefa noastră”

Alex Velea este foarte fericit că între copiii săi există o relație specială. Acesta mărturisește că Dominic își iubește foarte mult frații. Pe Maya o divinizează, iar pe Akim îl protejează, iar cei mici sunt foarte uniți.

„Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei. Deși se „bat (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu”, a mărturisit artistul.

Cât despre cine este „cocoșul” în familie, Alex Velea mărturisește că Antonia este cea care deține acest „titlu”. Atât Achim, cât și Dominic ascultă întocmai de mama lor: „Antonia este șefa noastră. Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”, a mai adăugat artistul pentru sursa citată.

View this post on Instagram

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Urmăriți B1TV.ro și pe