Alexandra Stan a împlinit 31 de ani. A postat poze sexy, din Maramureș (GALERIE FOTO)

Alexandra Stan, care în urmă cu ceva ani se auzea pe toate radiourile din toată lumeacu mega hitul „Mr Saxobeat”, a decis ca anul acesta, ziua de naștere să și-o petreacă în liniște, la munte, în Maramureș, alături de prieteni.

Alexandra Stan s-a afișat pe rețelele sociale cu zâmbetul larg pe față în vacanța de la munte, unde și-a serbat și ziua de naștere. Vedeta, care este cunoscută și peste hotare, a împlinit 31 de ani și nu a ales să petreacă într-un mod clasic, cu o petrecere fastuoasă. Iată că, artista a mers la munte unde s-a bucurat de aerul curat și de peisajele splendide. Cu acest prilej, Alexandra a promovat turismul românesc în cel ma sexy mod. Artista s-a fotografiat în ipostaze provocatoare.

Cariera muzicală a Alexandrei a stagnat odată cu scandalul din 2013 cu fostul ei iubit

Cariera muzicală a Alexandrei Stan nu a dispărut de tot, artista reușind să cucerească din nou topurile cu piese precum „Au gust zilele”, „Miami” și „Obsesii”. Nu prin muzică a reușit artista să atragă cel mai mult atenția în ultimii ani, ci prin clipurile și fotografiile interzise minorilor pe care le postează constant în mediul online.

Dacă în luna decembrie, atunci când a făcut public un filmuleț în care dansează nud, a spus că totul s-a întâmplat din greșeală și că filmarea cu pricina trebuia să ajungă doar la iubitul ei,Alexandra Stan a postat apoi voit, fotografii și clipuri video în care este mai mult goalădecât îmbrăcată.

„De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a dezvăluit Alexandra Stan la „Vorbește Lumea”, în urmă cu câteva luni.

Care este bărbatul ideal pentru Alexandra Stan?

Din experiențele amoroase, Alexandra Stan s-a obișnuit să nu-și mai facă mari așteptări de la partener.

„Cum aș vrea să fiu privită de bărbatul meu? Păi, sincer, cred că așa cum sunt eu. Eu am văzut din relațiile mele că bărbatul are tendința să mă pună în anumite categorii, să-mi pună anumite etichete și e chestia pe care nu o suport. Mă deranjează foarte mult, pentru că sunt o persoană foarte complexă. Eu evoluez mereu, mă schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru că-s artist, sunt creativă, cunosc oameni, călătoresc, nu sunt tot timpul la fel. Și e greu, din experiența mea am văzut că bărbații își fac, așa, o idee despre mine. Eu sunt genul de fire mămoasă într-o relație, să am grijă de toată lumea, să fie totul bine, să gătesc, să fac curat…

Îmi vine instinctul ăsta de nevastă! Și cred că ei, bărbații, mă cataloghează în felul ăsta de a fi, apoi când devin artistul, e șocul mare pentru ei. Nu știu care-i faza… Nu se adaptează la schimbarea asta și încearcă să mă pună într-o categorie. Eu nu mai am așteptări. Am început să iau oamenii așa cum sunt ei’, a povestit artista. ‘Am și eu niște obsesii”, a încheiat frumoasa cântăreață.