Alexia Eram a dezvăluit ce defecte are Mario Fresh: „Are problema asta…”

Alexia Eram a dezvăluit ce defecte are Mario Fresh: „Are problema asta...”
Foto: Instagram

De aproape 6 ani, Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu. Deși nu se grăbesc cu căsătoria, cei doi au planuri mari de viitor și susțin că se înțeleg la fel de bine ca în prima zi.

De-a lungul timpului, au existat mai multe momente în care s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. Chiar dacă tânăra are un program încărcat și a fost la distanță, cei doi au reușit să depășească toate obstacolele care le-au ieșit în cale și se pot mândri cu una dintre cele mai longevive relații din showbiz.

Recent, Alexia Eram a vorbit deschis despre defectele pe care le posedă iubitul ei, potrivit Cancan.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh

Fiica Andreei Esca a a susținut că partenerul său nu suportă să audă pe cineva mâncând, motiv pentru care, atunci când stau la masă, aceștia deschid televizorul pentru a avea sunete de fundal.

„Are problema asta, nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Și pe el îl enerveză când mănâncă el, adică zgomotul lui. E o chestie de-a lui. Dar pornim televizorul și e un sunet pe «background», gata, s-a terminat povestea!”, a mărturisit vedeta.

Ce se întâmplă între cei doi, după 6 ani de relație

Tânăra a vorbit și despre faptul cum a evoluat relația dintre ei în tot acest timp. Ea menționează că pentru a fi un cuplu fericit, e nevoie de comunicare și încredere reciprocă. Tânăra a mărturisit că Mario Fresh este cel care depășește mai greu o situație tensionată.

„Mario e prima mea relație serioasă, facem șase ani poimâine. E foarte greu, pentru că în ziua de astăzi nu sunt foarte multe cupluri care sunt de la o vârstă așa de fragedă. Nu știu ce să zic, așa a fost să fie, să fim împreună.

Comunicăm foarte mult, avem încredere unul în celălalt. Eu (n.r. – fac pasul către împăcare), mie îmi trece foarte repede, eu mă cert acum cu tine și în cinci minute îmi trece.

El ține mai mult supărarea. Eu sunt mai irascibilă și el este, doar că el e irascibil când deja eu am fost și nu mai poate!”, a adăugat vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe