Alina Ceuşan a născut un băieţel. Primele imagini cu bebeluşul (FOTO)

Alina Ceuşan a născut un băieţel. Primele imagini cu bebeluşul (FOTO)
foto:facebook

Frumoasa Alina Ceuşan a născut, marți dimineață,un băieţel perfect sănătos, care a primit numele de Tisha.

Vedeta a anunţat că este însărcinată încă din luna februarie, iar de atunci a postat pe pagina ei de Instagram toată perioada sarcinii. A filmat toate vizitele la ginecolog, toţi paşii pe care i-a urmat de-a lungul sarcinii, ținându-și următorii informați la zi.

Toată lumea aştepta cu nerăbdareca vedeta să nască.

Prima care a făcut publică vestea că Alina Ceuşan a născuta fost chiar cea mai buna prietenă a acesteia, Carmen Grebenişan:

„Neața! A născut Alinaaaa!!! A născut la ora 4.44, așteptăm updates de la ea în mod oficial, eu doar vă anunț că a născut. Abia aștept pozele! Probabil este foarte obosită și s-a culcat!”, a anunţat Carmen pe contul său de Instagram.

Însă, nici frumoasa Alina nu a întârziat din a da marea veste urmăritorilor săi care aşteptau cu sufletul la gură.

A postat primele imagini cu bebeluşul pe pagina sa de Instagram: „Primele mele cuvintele pentru el: Deci tu ai fost în tot acest timp, în interiorul meu.”

Ultima oră
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6