Anamaria Prodan a spus tot. Conversațiile cu Reghe au fost publicate (FOTO)

Anamaria Prodan a spus tot. Conversațiile cu Reghe au fost publicate (FOTO)

Anamaria Prodan nu renunță la relația cu Laurențiu Reghecampf. Deși antrenorul a confirmat divorțul, impresara se ține tare. Anamaria a publicat în online conversațiile purtate pe mail cu soțul ei, în urma informațiilor surprinzătoare apărute zilele trecute în mass-media.

Dacă Reghe păstrează tăcerea în spațiul public, agentul FIFA îi face în continuare declarații de dragoste antrenorului.

„Am să las aceste mailuri să vorbească, poate ele reușesc să vă facă să înțelegeți DRAGOSTEA UNICA ȘI PURĂ DIN CARE S-A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”, a anunțat Prodan, pe Instagram, unde a postat mesajele de mai jos.

De asemenea, agentul FIFA a postat și o fotografie cu Reghe, în contextul subiectului momentului în showbiz-ul românesc.

Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

Săptămâna trecută, după ce Reghe a făcut anunțul despărțirii, Anamaria a negat intențiile antrenorului.

„Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii

Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel internațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 1, la XNS.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)