Anamaria Prodan, mesaj dur la adresa părintelui Calistrat: „Preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene”

Anamaria Prodan, mesaj dur la adresa părintelui Calistrat: „Preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene”

Anamaria Prodan a stârnit reacțiile controversate ale oamenilor, după ce în spațiul public au ajuns imagini în care se bate cu Laurențiu Reghecampf.

Se pare că după acest moment, mai multe persoane publice au reacționat, iar printre acestea se numără și părintele Calistrat, care a criticat comportamentul impresarei.

Anamaria Prodan, răspuns la criticile făcute de părintele Calistrat

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dânsa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate.

Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos. Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui?

Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus Părintele Calistrat, la România TV.

Anamaria Prodan a venit cu o replică și susține că dacă preotul crede că impresara își face mama de rușine, el nu are ce căuta în biserică.

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă. Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți?

În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin alta, întrețin relații sexuale cu minorii și ne dau nouă lecții de educație. Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în televiziunea mondenă, nu în biserică.

Acest preot la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe