Anamaria Prodan – prima reacție după ce a născut Corina Caciuc: „Să îl întreacă pe Cristi Borcea”

Anamaria Prodan – prima reacție după ce a născut Corina Caciuc: „Să îl întreacă pe Cristi Borcea”
Foto: Facebook

Anamaria Prodan l-a felicitat pe Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a devenit tată pentru a treia oară. În această dimineață Corina Caciuc i-a dăruit antrenorului un băiețel.

Astfel, vedeta i-a urat lui Reghecampf să aibă puterea să facă cât mai mulți copii, precizează Libertatea.

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți ”


Cei doi se află încă în proces de divorț, respectiv, relația dintre ei nu este tocmai bună. În luna martie, impresara declara că între ei nu mai există comunicare şi că fiecare îşi vede de viaţa lui, scrie Fanatik.

„Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie”

Procesulde divorț este unul îndelungat pentru că aceștia u de împărțit și bunurile dobândite pe parcursul căsniciei, dar și să stabilească custodia băiatului lor, a lui Laurențiu jr.

Urmăriți B1TV.ro și pe