Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noua sa parteneră de viață, au devenit părinți

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noua sa parteneră de viață, au devenit părinți
Foto: Fanatik.ro

Laurențiu Reghecampf a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit tată pentru a treia oară. Corina Caciuc, partenera lui, a născut natural un băiețel perfect sănătos, mai mult, se cunoaște deja și numele copilului, relatează Libertatea.

Acum o oră, Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o imagine cu Luca, băiatul din prima căsătorie, și cu Laurențiu jr, fiul din căsnicia cu Anamaria Prodan. Prin intermediul acesteia, a anunțat că al treilea său băiețel a văzut lumina zilei.

Corina Caciuc a adus pe lume un copil perfect sănătos, Liam. Numele este de origine irlandeză, acesta are semnificaţia de protector neînfricat. La scurt timp, Laurențiu Reghecampf s-a pozat și cu bebelușul.

Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a transmis antrenorul de fotbal.

În poză apare antrenorul cu micuțul în brațe, iar zâmbetul larg transmite fericirea că a devenit tată din nou. Proaspăta mămică încă nu a apărut în vizorul lumii.

Anterior Laurențiu Reghecampf nota: „Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple. Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”

Urmăriți B1TV.ro și pe