Anca Dumitra, dezvăluiri inedite despre relația cu Manfred Spendier: „Eu sunt mai vulcanică”

Anca Dumitra, dezvăluiri inedite despre relația cu Manfred Spendier: Eu sunt mai vulcanică
Foto: captura video.

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din lumea filmului românesc. Celebra Geanina a reușit să cucerească publicul cu talentul său. Mii de români urmăresc prestațiile actriței și râd în hohote alături de ea. Vedeta este mai discretă atunci când vine vorba despre viața personală.

Anca Dumitra, dezvăluiri despre relația cu un austriac

Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Manfred Spendier. În relația lor, artista a recunoscut că vorbește mai mult, iar el este foarte romantic și iubitor și că sunt reticenți doar în public.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. (…)

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a mărturisit actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

Cine este și cu se ocupă iubitul Ancăi Dumitra

Iubitul său, Manfred Spendier este şeful Titan Machinery România. Spendier s-a născut în Austria dar trăieşte de peste 12 ani în România şi conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială.

Cu toate acestea, Manfred Spendier, şeful Titan Machinery România, este unul dintre cei mai discreţi leaderi din agribusiness. Evită apariţiile în presă, este pasionat de motocross şi spune despre sine că este un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

Urmăriți B1TV.ro și pe