Anda Adam, primele declarații despre divorț. Cântăreața nu a mai putu rezista și a spus tot

Anda Adam, primele declarații despre divorț. Cântăreața nu a mai putu rezista și a spus tot
FOTO: Instagram: Anda Adam

Anda Adam este ținta unor controverse în ultimele zile, iar subiectul principal este divorțul de soțul ei Sorin. Cântăreața și bărbatul din viața ei și-au unit destinele în urmă cu cinci ani, în 2015, iar împreună cu o fetiță. Cuplul a sârnit însă o serie de speculații odată ce în mediul online nu au mai postat fotografii îmrepună, pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai mult decât atât, surse din anturajul celor doi, au afirmat că artista ar fi depus deja actele de divorț și că ar urma să aștepte.

Viața amoroasă a Andrei Adam a dat startulcontroverselor în ultimele zile. Surse din anturajul cântăreței spun că ar fi gata să divorțeze și că decizia este radicală. Pe de altă parte, artista a vorbit astăzi pentru prima oară despre presupusa despărțire.

Anda Adam, primele declarații despre divorț

Anda Adam a reacționat pentru prima oară, de la apariția zvonurilor despre divorț. S-a spus că ar fi depus deja actele și că nu își dorește să mai formeze un cuplu cu soțul ei, însă artista neagă vehement afirmațiile apărute în tabloide. Blondina spune că totul ar fi o aberație și că nu ar fi ajuns niciodată în fața notarului pentru a face demersurile necesare separării.

Mai mult decât atât, Anda Adam a povestit și că în acest moment se concentrează pe cariera și proiectele pe care le are. „Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, Doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelin, vorbesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, a povestit Anda Adam pentru Viva.ro.

Divorțul, anunțat de apropiații cuplului

Surse din aturajul cântăreței au declarat, potrivit Cancan.ro, că Anda și Sorin nu mai formează un cuplu, iar că luna viitoare ar fi urmat că bărbatul să se mute din casa artistei. Mai mult decât atât, după informațiile inițiale, Sorin ar fi suferit mult din cauza despărțirii, iar momentan cei doi ar locui împreună doar de dragul fetiței lor.

„S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au povestit sursele, potrivit Cancan.ro.