Anda Adam se răsfață la maxim! Care este cel mai scump accesoriu din colecția vedetei

Anda Adam se răsfață la maxim! Care este cel mai scump accesoriu din colecția vedetei
Anda Adam se răsfață la maxim. Foto: Facebook/Anda Adam.

Anda Adam știe să economisească. Concurenta de la „Bravo, ai stil” se răsfață la maxim. Tânăra plătește sume uriașe pentru micile sale plăceri.

Obsesia Andei Adam

Concurenta de la „Bravo, ai stil” nu poate trăi fără achiziții noi. Aceasta își cumpără o mulțime de haine și accesorii pe care nu mai are unde să le pună.

Ultima achiziție fiind o geantă de brand, pentru care a scos din buzunare nouă mii de euro. Anda spune că investește enorm în ținutele vestimentare și preferă să le cumpere din străinătate.

„Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea”, spune Anda Adam.

Anda Adam crede că e vulgară

Tânără petrece mult timp în magazine și nu poate să se întoarcă fără cumpărături atunci când pleacă în concedii. Ultima gentuță, de asemenea, a fost adusă din altă țară.

Cu toate că arată provocator, blonda evită fustele mini, pentru că i se par vulgare și nu sunt pe placul ei.

Viața personală a Andei Adam se pare că este în regulă. După ce a suferit din cauza divorțului, concurenta de la „Bravo, ai stil” a reușit să-și găsească o alinare. Vedeta a fost cerută în căsătorie și se pregătește de nuntă.

“Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila!”, precizează Anda Adam.

Bloggherița adaugă că a primit un inel scump. pe care îl ține acasă, în seif și nu îl etalează în public.