Andreea Bălan a fost criticată dur din cauza unei fotografii postată pe rețelele de socializare: ”Parcă ai 50 de ani”

Andreea Bălan a fost criticată dur din cauza unei fotografii postată pe rețelele de socializare: ”Parcă ai 50 de ani”

Știm cu toții că Andreea Bălan este frumoasă, are succes, are două fetițe minunate și înfruntă mereu cu brio orice obstacol care îi apare în cale.Aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-un body de culoarea pielii și o bluză crem, ușor transparentă, pe tocuri, dar și foarte machiată.

Cântăreața a fost criticată de urmăritorii săi din cauza faptului că s-ar afișa mult prea sexy și pentru că ar avea mult prea mult machiaj pe ten: ”Nu te avantajează deloc această ținută, iar poza este nereușită! Zău, Andreea, ai grijă!”, ”Multă tencuiala pe față! Pune o fustă ceva, că nu e prea frumos…”, ”Hai că gâtul este maroniu și fața galbenă, unde vedeți voi frumusețea la o femeie cu un sac de glet pe față? Întreb pentru un prieten”, ”Parcă ai 50 de ani”, sunt câteva comentarii postate de internauți, arată Cancan.

Clara și Ella sunt cele două comori pe care Andreea Bălan și George Burcea le au împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea.

Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se căsători pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere, relatează Cancan.ro.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019.

Andreea Bălan le-a mărturisit fetițelor sale faptul nu se mai înțelege cu tatăl lor

Andreea Bălan a explicat publicului său cum a reuşit să depăşească momentele de cumpănă, dar şi cum le-a explicat fetiţelor sale faptul că tatăl lor nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu ele. Chiar dacă i-a fost greu, artista a fost nevoită să fie puternică pentru cele două fete ale sale.

Cei doi nu mai locuiesc împreună, de când cu incidentul care a fost mediatizat mult timp, și anume faptul că a fost prins cu droguri, la volan. Dacă la început fanii celor doi au crezut că despărţirea lor este doar o glumă, timpul a demonstrat faptul că între Andreea Bălan şi George Burcea nu mai este cale de împăcare.

”Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat recent cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe