Andreea Bălan a trecut printr-un calvar: „Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani”

Andreea Bălan a trecut printr-un calvar: Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani
Foto: captura video.

Andreea Bălan a avut parte de-a lungul timpului de mai multe momente nefericite  în viața ei, printre cele mai recente fiind stopul cardiac și separarea de George Burcea. Cu toate acestea artista a reușit să-și refacă viața și să se bucure de clipele petrecute alături de cele mai drage ființe, Ema și Clara. Se pare că blondina are un caracter de fier și poate să depășească orice obstacol.

Andreea Bălan, cu nervii la pământ

”Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, începusem să câștig și financiar, începusem să câștig bine, avea o carieră stabilă deja, scosesem albume piese. Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită.

Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani îl aveam, dar fericirea nu a venit, că eu o căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Atunci a început lucrul cu mine”, a spus Andreea Bălan pe YouTube, citată de spynews.

Ex-partenera lui Burcea susține că apelează la ajutorul psihologului. Vedeta a reușit să-și vindece rănile din copilărie și a lucrat enorm asupra psihicului său.

Cât despre ce metode folosește pentru a ține la distanță stresul și pentru o mai bună relaxare, Andreea a mărturisit „Cred că este foarte important să ai prieteni care te iubesc aşa cum eşti și, atunci când nu eşti bine, să poţi apela la ajutorul lor emoţional. Mă consider norocoasă, deoarece am un grup de suport emoţional foarte puternic, format din patru-cinci oameni care sunt mereu aproape de mine şi cu care povestesc, şi astfel reuşesc să mă echilibrez rapid”.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre aventura America Express

Andreea Bălan a revenit la București. Artista a participat, recent, la filmările emisiunii America Express.

Vedeta spune că a devenit mai bogată sufletește și nu regretă că a decis să participe la acest show. „Drumul Aurului”  a fost anevoios, însă i-a oferit mai multe lecții de viață.

Fosta lui George Burcea a lăsat un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a explicat ce a însemnat aventura America Express pentru ea și a făcut o dezvăluire neașteptată. Fanii au susținut-o și i-au trimis mii de inimioare.

„Din America Latina m-am întors cu un rucsac plin de amintiri superbe! Sunt mai bogată sufletește, mai umilă și mai ales am sufletul plin de recunoștință pentru tot ceea ce am, pentru familia mea, pentru toți oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Această experiență m-a schimbat pentru totdeauna!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe