Andreea Bănică, momente emoționante alături de fiica sa

Andreea Bănică, momente emoționante alături de fiica sa
Andreea Bănică, momente emoționante alături de fiica sa. Sursa Foto: Instagram/@iamandreeabanica

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România. Vedeta are acasă două comori, o fată și un băiat, de care este tare mândră.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în 2008, iar un an mai târziu artista a devenit mamă, după ce a adus-o pe lume pe Sofia Maria. Zilele trecute, artista a demarat un proiect special în care a implicat-o și pe fiica ei, Sofia.

„Supereroul din viața noastră!”

Micuța cu ochi verzi și păr blond a crescut și s-a transformat într-o domnișoară superbă. Mai mult decât atât, Sofia pare să fi moștenit talentul mamei sale. În 2021, în perioada sărbătorilor de iarnă, Andreea a lansat „Colinde de Crăciun”, alături de fetița sa, iar mai nou Sofia a intrat în proiectul pus la cale de mama sa și de trupa The Mood. Momentul i-a cucerit și pe fanii Andreei care le-au copleșit pe cele două cu mesaje.

„Un cântec de suflet despre cum ar trebui să arate supereroul din viața noastră! Să apară de undeva, să pună cerul în palma fiecărei fetițe, adolescente, mame, bunici. Vrem să fim ocrotite chiar dacă uneori părem femei neclintite în fața tuturor grijilor”, a transmis Andreea Bănică pe contul personal de Instagram.

„Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu”

Singura relație a Andreei Bănică a fost cea cu Lucian Mitrea, pe care l-a cunoscut în clasa a zecea și cu care s-a căsătorit în 2008. În 2009 a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Sofia, iar în 2016 i-a dăruit soțului ei și un fiu, Noah.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în urmă cu mai bine de douăzeci de ani. Cei doi erau adolescenți și s-au îndrăgostit pe loc. De atunci cei doi sunt nedespărțiți. Dincolo de relația foarte solidă de cuplu, cântăreața și partenerul ei fac o echipă foarte bună și pe plan profesional, Lucian fiind managerul Andreei de mulți ani.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei.”, a declarat Andreea Bănică într-un interviu.

Urmăriți B1TV.ro și pe