Andreea Esca, DJ la Untold! A încins atmosfera cu piesa Sarà perché ti amo (Video)

Andreea Esca, DJ la Untold! A încins atmosfera cu piesa Sarà perché ti amo (Video)
Fiul Andreei Esca duce un mod de viață discret. Foto: Andreea Esca/Facebook.

Ca în fiecare an, scena Untold atrage mii de oameni din România, dar și din străinătate. Participanții au trăit la maxim experiența, iar printre cei ce se aflau se număra și Andreea Esca. Jurnalista a dat pupitrul de știri pe unul de DJ.

Andreea Esca, DJ la Untold

Totuși, nu este un secret pentru nimeni că Andreea Esca iubește festivalul Untold, fiind prezentă în fiecare an la acest eveniment care are loc în Cluj.

Pe lângă distracția de care s-a bucurat, jurnalista de la ProTV le-a oferit participanților și un show de zile mari. Prezentatoarea a avut un loc special la pupitrul de DJ, unde a pus muzică alături de DJ Otravă.
Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România.

În trecut, aceasta nu se aștepta să aibă atât de mult succes. Esca a mărturisit cu foarte multe ocazii că nu s-a gândit în copilărie la această carieră, dar a dezvăluit că a fost deschisă la orice.

Jurnalista are 49 de ani și a dezvăluit că, după ce a terminat liceul, tatăl ei a îndrumat-o să susțină examenul de admitere la Facultatea de Drept, după ce nu a reușit să intre la Academia de Studii Economice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”
19:28 - Vladimir Putin a vorbit mai degrabă ca un taximetrist nervos decât ca un șef de stat, arată o analiză The Guardian. Discursul președintelui rus, „un set de clișee conspiraționiste incredibil de analfabete”