Andreea Ibacka a rămas șocată când a intrat peste soțul ei în cameră și a văzut ce făcea acesta: „Voi nu înțelegeți că am nevoie”

Andreea Ibacka a rămas șocată când a intrat peste soțul ei în cameră și a văzut ce făcea acesta: „Voi nu înțelegeți că am nevoie”
Foto: captură video

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai amuzante cupluri din showbiz.

Cei doi sunt foarte activi în mediul virtual și își țin la curent fanii cu tot ceea ce fac. De data asta, cei doi s-au filmat în ipostaze mai puțin obișnuite.

Andreea Ibacka a rămas șocată când a intrat peste soțul ei în dormitor

Andreea Ibacka a intrat peste soțul ei crezând că acesta doarme, dar mare i-a fost surpriza când a văzut ce făcea, de fapt, prezentatorul TV.

„Andreea Ibacka: Dichisitule, tu ai văzut ce a zis Adela (n. red. – Adela Popescu)?

Cabral: Păi da, că de poezie am eu timp. Voi nu înțelegeți că am nevoie să-mi fac proceduri, să scap de laba gâștii, că nu e ușor să fii superb.”, a fost discuția dintre cei doi, potrivit Libertatea.

Andreea Ibacka, despre momentele dificile din căsnicie

Cabral și Andreea au împreună doi copii minunați, pe Namiko și Tiago. Recent, actrița a vorbit despre problemele din căsnicia cu Cabral.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă.

Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: «Așa soție ca a mea nu mai are nimenea!»… Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă”, a spus Andreea Ibacka.

Urmăriți B1TV.ro și pe