Veste de ultimă oră despre Andreea Ibacka, soţia lui Cabral! S-a întâmplat cu doar câteva zile înainte să nască

Veste de ultimă oră despre Andreea Ibacka, soţia lui Cabral! S-a întâmplat cu doar câteva zile înainte să nască
Foto: Facebook / Andreea Ibacka

Andreea Ibacka se bucură de ultimele zile de sarcină. Soția lui Cabral spune că abia așteaptă să nască cel de-al doilea copil, un băiețel

Viitoarea mămică a vorbit, în mediul online, despre toate trăirile pe care le-a avut în timpul sarcinii, despre bucurii, dar și despre clipele mai puțin plăcute.

Andreea Ibacka, mesaj emoționant cu doar câteva zile înainte să nască

Vedeta a povestit că abia așteaptă momentul emoționant, în care va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Totuși, Andreea Ibacka a recunoscut că are și parte și de momente mai puțin plăcute.

Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil.

Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Facebook.

Andreea Ibacka și Cabral urmează să fie părinți pentru a doua oară

Andreea Ibaka și Cabral urmează să devină părinți pentru a două oară. Împreună, cei doi mai au o fetiță pe nume Namiko.

Prezentatorul TV și actrița s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, iar acum traversează, pentru a doua oră, unul dintre cele mai emoționante momente din viața de cuplu.

Cum arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

În urmă cu un an, Andreea Ibacka a postat și prima fotografie cu chipul fetiței sale alături de Cabral. Blondina a încercat să țină micuța departe de lumina reflectoarelor și de ochii fanilor, iar imaginea distribuită în 2020 a surprins pe toată lumea.

De atunci, vedeta a distribuit în mediul online și alte imagini cu primul copil alături de Cabral. Fetița cuplului este o micuță adorabilă, care abia așteaptă sosirea pe lume a fratelui ei.