Andreea Mantea a recunoscut: a fost bătută cu bestialitate de Cristi Mitrea, când era gravidă. De ce nu a făcut plângere la Poliție

Andreea Mantea a recunoscut: a fost bătută cu bestialitate de Cristi Mitrea, când era gravidă. De ce nu a făcut plângere la Poliție
Andreea Mantea și Cristi Mitrea

Andreea Mantea a vorbit de curând, într-o emisiune TV, despre bătăile pe care le-a încasat în perioada în care era cuplată cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Prezentatoarea a mărturisit și motivele pentru care nu a mers la Poliție, apoi.

Sentimentele de atașament față de partener, discuțiile cu mama agresorului și teama pentru ceea ce ar fi urmat au determinat-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere la Poliție pentru bătăile încasate în perioada în care era însărcinată cu David.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.

Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a povestit Andreea Mantea, pentru Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

Cum s-au cunoscut Andreea Mantea și Cristi Mitrea

Doar șase luni de zile a ținut relația Andreei Mantea cu Cristi Mitrea. Timp de ani de zile, cei doi au ținut prima pagină a ziarelor de scandal. Ei s-au cunoscut și cuplat în emisiunea „Burlăcița”, de la Antena 1.

A fos dragoste cu năbădăi pentru Mantea și Mitrea, care și în emisiune se certau des, ca un cuplu deja format, dar incompatibil. Înainte de Mitrea, Mantea a fost cuplată timp de patru ani cu cântărețul Ștefan Stan, care a înșelat-o în repetate rânduri pe frumoasa brunetă. De asemenea, ei au mai format un cuplu în 2021, dar relația a ținut doar jumătate de an. Pe lângă infidelitățile lui Stan, injuriile adresate mamei Andreei Mantea ar fi pus punct idilei, definitiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe