Andreea Marin a fost nevoită să facă avort. Vedeta vorbește, pentru prima dată, despre cele mai dificile momente din viață

Andreea Marin a pierdut două sarcini. Foto: Facebook/Andreea Marin.

Viața Andreei Marin nu a fost întotdeauna roz. Prezentatoarea a trecut prin mai multe încercări.

Andreea Marin a făcut avort

Violeta Bănică a fost un copil mult așteptat și dorit de Andreea Marin. Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să facă avort. Momentul acesta a afectat-o grav. Prezentatoarea a pierdut două sarcini înainte ca s-o nască pe Violeta.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Traumele Violetei Bănică

Andreea Marin a oferit și câteva detalii despre relația cu Ștefan Bănică jr. Prezentatoarea spune că divorțul celor doi a avut consecințe pentru Violeta. Fiica vedetelor are anumite traume.

„Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză”, a recunoscut Andreea Marin.

De ce a eșuat relația Andreei Marin cu Ștefan Bănică

Vedeta crede că a făcut tot ce a putut ca să repare relația, dar aceasta a eșuat. Andreea Marin adaugă că e vorba de potrivire. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece„, conchide Andreea Marin.

Urmăriți B1TV.ro și pe