Andreea Marin a vorbit deschis despre Andreea Esca. Ce relație au prezentatoarele: „O cunosc dincolo de micul ecran”

Andreea Marin a vorbit deschis despre Andreea Esca. Ce relație au prezentatoarele: „O cunosc dincolo de micul ecran”
Foto: Instagram/Andreea Marin și Instagram/Andreea Esca

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului s-a aflat în centrul unor proiecte importante și s-a bucurat de atenția publicului.

Andreea Marin este de obicei o prezență foarte discretă și atentă cu afirmațiile pe care le face, mai ales când este vorba de persoane publice, care îi sunt și colege de breaslă. De data aceasta, Andreea Marin a vorbit cu sinceritate despre Andreea Esca și Teo Trandafir, pe care le-a caracterizat în cel mai frumos mod.

Ce a putut spune Andreea Marin despre Andreea Esca

Andreea Marin a debutat în calitate de prezentatoare la unul dintre primele posturi private din România, SOTI, iar apoi s-a îndreptat către o carieră în divertisment. Între timp, Andreea Esca este simbolul știrilor de la Pro TV.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Recent Andreea Marin a participat la un eveniment organizat de Andreea Esca, notează Wowbiz, ceea ce dă de înțeles că între cele două prezentatoare nu este loc pentru invidie, din contra, în relația lor găzduiește respectul profund.

„Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare.

O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea. Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei.

Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!(…) Știu foarte bine parcursul Andreei, noi la acel moment prezentând știrile naționale, fiecare pe postul său, în paralel!

De aceea am și admirat-o, pentru că făceam același lucru și pentru că vedeam foarte clar calitatea muncii Andreei! Ea e un model pentru toți oamenii de televiziune, nu doar cei care fac știri!”, a spus Andreea Marin.

Teo Trandafir văzută prin ochii Andreei Marin

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a vorbit și despre Teo Trandafir, pe care o admiră din punct de vedere profesional, de asemenea, pentru că este o femeie frumoasă, dotată cu o inteligență excepțională.

„Teo este o femeie frumoasă cap-coadă. Și asta nu ține de numărul de kilograme pe care le avea odinioară, azi e o altă situație, cum știm bine! Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri. Atunci când omul deschide gura și transmite o idee, îl iubești dacă ceea ce transmite îți umple sufletul, asta e Teo! Și n-are nicio importanță, pentru mine, cel puțin, detaliul câte kilograme ai, ce înălțime și așa mai departe!”, a adăugat prezentatoarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe