Motivul pentru care Andreea Marin nu a mai prezentat „Surprize, surprize”: „Era o decizie pe care mi-am asumat-o”

Motivul pentru care Andreea Marin nu a mai prezentat „Surprize, surprize”: „Era o decizie pe care mi-am asumat-o”
Foto: Instagram

Andreea Marin a fost invitată recent în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube, unde a povestit despre viața ei personală, dar și cea profesională. A dezvăluit de ce a renunțat la „Surprize, surprize”, dar și cu ce s-a ocupat apoi, când nu mai apărea pe micul ecran în calitate de prezentatoare.

La mai bine de un deceniu de când a plecat de la TVR 1, „Zâna Surprizelor” a mărturisit care a fost motivul real pentru care a renunțat la celebra emisiune de sâmbătă.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andreea Marin (@andreeamarinromania)

De ce vedeta a renunțat la show după mai mult zece ani

Surprize, surprize a fost una dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV din perioada 1999-2007. Timp de 18 sezoane, „Zâna Surprizelor” a făcut „magie” pe platourile de la TVR 1, dar în decembrie 2007, a ales să se retragă. Totul a fost plănuit și calculat, după cum a spus fosta prezentatoare, scrie Cancan.

„Era o decizie pe care mi-am asumat-o încă de când am aflat că sunt însărcinată. Mi-am dorit atât de mult acest copil, încât mi-am plănuit treaba asta. Mi-am plănuit să stau până în luna a opta, astfel încât să termin și ultimul sezon din acel an pentru a nu lăsa fără salariu oamenii din echipa mea. Erau zeci de oameni”, a dezvăluit Andreea Marin, în cadrul podcastului Fain&Simplu.

Producătorul de la „Surprize, surprize” i-a mai făcut oferte

Valeriu Lazarov i-a propus „Zânei Surprizelor” să se întoarcă, dar oferta i-a fost refuzată. La scurtă vreme după ce a născut, Andreea Marin a început să câștige mai mult decât primea la TVR 1 și a ales calea antreprenoriatului.

„Am trăit pe picioarele mele când «Surprizele» nu au mai fost și asta pentru că am născut-o pe fiica mea, până în luna a opta am fost pe scenă.

Nu m-am întors, deși Valeriu Lazarov a venit la mine acasă, îmi amintesc, dragul de el, și mi-a zis: Stai cât vrei, dar înțelege că «Surprize, surprize» nu merge înainte fără tine, nu se poate. Ești mult prea legată de acest brand și dacă am încerca cu altcineva, n-ar merge”, a explicat vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe