Andreea Tonciu, gesturi extreme chiar înainte de a pleca la Survivor România. Mama ei a dezvăluit totul: Făcea câte 2-3 teste pe zi

Andreea Tonciu, gesturi extreme chiar înainte de a pleca la Survivor România. Mama ei a dezvăluit totul: Făcea câte 2-3 teste pe zi
Foto: Instagram / Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este una dintre femeile care face parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2022. Vedeta se pare că a avut parte de o serie de probleme și momente neplăcute, chiar înainte de plecarea în Republica Dominicană. Mama brunetei a dezvăluit totul.

Deși este o femeie ambițioasă, pe care pare că nimic nu o doboară, se pare că Andreea Tonciu a avut câteva momente de cumpănă înainte de plecarea la Survivor. O serie de probleme de sănătate i-au dat bătăi de cap și mai mult, au făcut-o să recurgă la gesturi extreme, tocmai pentru a se asigura că ajunge la filmările pentru show-ul de la Pro TV.

Mama Andreei Tonciu a dezvăluit ce a făcut concurenta, înainte să plece la Survivor România

O serie de probleme de sănătate au pus-o mult pe gânduri pe Andreea Tonciu. Bruneta s-a temut să nu aibă COVID-19, având în vedere că a fost extrem de răcită, iar mama ei povestește că făcea și două trei teste pe zi. Ca metodă de precauție, vedeta a decis apoi să limiteze cât mai mult ieșirile și contactul cu alte persoane.

„În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul.

Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a povestit mama Andreei Tonciu, pentru Ciao.ro.

Așa cum i-a obișnuit pe fani, Andreea Tonciu se pare că dorește să arate bine în fiecare moment, motiv pentru care a decis să apeleze și la tratamente cosmetice înainte să plece în Dominicană, dar și la alte proceduri de înfrumusețare care ar urma să o ajute să arate bine și fără machiaj.

Cum a petrecut Andreea Tonciu ultima seară în România

Înainte de a se îmbarca către Republica Dominicană, acolo unde va participa la Survivor România în echipa faimoșilor, Andreea Tonciu s-a bucurat de o ultimă zi de vis alături de familie. Sexy bruneta a mers la restaurant alături de soțul ei și de Rebecca, fiica cupului.

Ultima seară în familie înainte de plecarea spre marea aventură de la #survivor. Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi.

O să-mi iau forța pentru a merge mai departe din gândurile care-mi vor zbura spre ei pentru că știu că mă vor încuraja neîncetat. Vă iubesc”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.