Ce carte ținea în mână Andrew Tate în drumul spre Curtea de Apel București / Ce religie a ales „Cobra”

Ce carte ținea în mână Andrew Tate în drumul spre Curtea de Apel București / Ce religie a ales „Cobra”
Foto: Instagram / Cobra Tate

În drumul spre Curtea de Apel București, Andrew Tate a fost surprins ținând o carte în mână. Iată despre ce este vorba și ce religie a ales „Cobra”.

Andrew și Tristan Tate au fost duși la Curtea de Apel București. Cei doi frați contestă decizia magistraților de a rămâne 30 de zile în arestul poliției. În urma audierilor de astăzi, milionarii vor afla dacă vor mai fi în continuare în arest sau vor fi plasați sub control judiciar.

Frații Tate, duși la Curtea de Apel București

Cei doi frați împreună cu fosta polițistă, cea care făcea parte din grupul lor, vor afla marți, 10 ianuarie, decizia magistraților. Aceștia vor putea rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile sau vor fi plasați sub control judiciar. Decizia de a rămâne în arest pentru 30 de zile a fost atacată de către cei doi frați.

Andrew Tate a fost surprins în timp ce se deplasa spre sala de judecată cu o carte în mână. Acesta ținea strâns Coranul, întrucât fostul kickboxer a ales să se convertească la islam în luna noiembrie 2021, potrivit cancan.ro.

În decembrie 2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au făcut percheziții la vila de lux din Pipera a fraților Tate. În prezent, cei doi frați sunt suspectați pentru că ar fi exploatat mai multe tinere prin intermediul unui studio de videochat amenajat chiar aproape de vila lor din Pipera.

În urma perchezițiilor, pe 30 decembrie 2022, magistrații au decis ca frații Tate să fie sub arestul poliției pentru 30 de zile, decizie atacată de cei doi.

Urmăriți B1TV.ro și pe