Andrew Tate uimește din nou. Ce mesaj a transmis milionarul britanic din spatele gratiilor: „În închisoare ai tot combustibilul, dar ieșiri limitate”

Andrew Tate uimește din nou. Ce mesaj a transmis milionarul britanic din spatele gratiilor: „În închisoare ai tot combustibilul, dar ieșiri limitate”
Sursa Foto: Hepta.ro

Cu toate că se află în închisoare pentru trafic de persoane și viol, Andrew Tate a transmis un mesaj motivațional pentru cursanții săi de la Hustler’s University, așa-numita școală prin care îi învață pe tineri cum să facă bani și să abordeze femeile, potrivit libertatea.ro.

Andrew Tate, mesaj motivațional pentru cursanții săi de la Hustler’s University

„Cea mai mare povară din închisoare este să fii privat de cea mai mare superputere pe care o au bărbații. Fiecare dintre voi, cei care citiți aceste rânduri, aveți libertatea de a vă canaliza toate emoțiile în acțiuni pozitive. Dacă ești prea stresat pentru a dormi? Lucrează. Deprimat de situația în care te afli? Schimb-o. Ești supărat că te-a părăsit iubita? Du-te la sală.

Fiecare dintre emoțiile tale pot fi canalizate în acțiuni pozitive în lume. Fiecare emoție este un combustibil pentru a te propulsa spre cele mai înalte puncte de succes. Aveți libertatea de a lucra, acces nelimitat la lumea exterioară și emoții care să vă alimenteze acțiunile. În închisoare ai tot combustibilul, dar ieșiri limitate”, a scris Andrew Tate.

„Ești în interiorul The Real World (numele aplicației, „Lumea reală”, în traducere), cu libertate nelimitată și îndrumare nelimitată. Profesorii tăi ți-au dat liste de sarcini, știi exact ce ai de făcut tot timpul. Acesta este un memento pentru a nu irosi combustibilul care vă este dat. Folosiți-vă emoțiile naturale pentru a deveni mari”, se mai arată în mesajul motivațional pentru cursanții Hustler’s University.

Ținând cont că în detenție nu este permis accesul la internet, potrivit unor surse neoficiale, postările milionarul britanic au fost făcute de către managerul lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe