Antena 1 a luat o decizie de ultim moment în privinţa serialului „Adela”. Se mai filmează producţia?

Antena 1 a luat o decizie de ultim moment în privinţa serialului Adela. Se mai filmează producţia?
Antena 1 a luat o decizie de ultim moment în privinţa serialului "Adela". Se mai filmează producţia? / Foto: Instagram / Adela

Telespectatorii serialului Adela vor avea parte de o mare surpriză. Antena 1 se pare că a luat o decizie de ultim moment pentru producția românească, iar noua intenție ar urma să schimbe complet calculele pentru filmările serialului.

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului de la Antena 1 ar fi început deja, iar o serie de noi lucruri vor ieși la iveală în următoarele episoade.

Antena 1, decizie radicală cu privire la serialul Adela. Ce se va întâmpla cu filmările

Serialul este produs de către Ruxandra Ion și Dream Film Production, iar cel de-al treilea sezon ar fi deja pregătit pentru fanii Adela. Personajul principal, interpretat de Mara Oprea va afla cine este cu adevărat, însă povestea nu se va încheia aici.

Personajele din serial vor avea parte de alte provocări și multe alte situații provocate de intrigile din jurul lor.

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

Andreea şi Nuţi nu sunt gata să renunţe la averea de care erau atât de aproape şi vor face orice pentru a obţine din nou bani.

Adela şi Mihai realizează că iubirea lor poate vindeca toate rănile din trecut, dar o nouă alianţă va pune în pericol fericirea lor”, a povestit scenaristul producției de la Antena 1, Radu Grigore, potrivit Libertatea.

Ce spun actorii din Adela despre sezonul trei

Noul sezon ar urma să vină cu răsturnări de situație și mai ales cu o serie de surprize pentru toți actorii care apar în producție. Mara Oprea, interpreta personajului principal Adela a vorbit despre următorul sezon și provocările pe care acesta le aduce. Ea i-a asigurat pe fani că vor avea parte de noi surprize în sezonul trei și că foarte mule lucruri, dar și relații între personaje se vor schimba.

„Ce pot să spun este că cel de-al treilea sezon al proiectului vine cu răsturnări de situaţii la care chiar nu se aşteaptă nimeni. Unele secvenţe pe care le-am avut de jucat deja, dar şi cele ce vor urma m-au provocat să mă imaginez în situaţii pe care nu le-am trăit niciodată.

Apar noi relaţii între personaje, se reiau prietenii vechi, destrămate de tot felul de conflicte care au avut loc până acum, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă”, a explicat Mara Oprea, actrița din serialul Adela.