Antonia a încheiat divorțul cu Vicenzo Castellano. Ce se întâmplă cu Maya, fetița din prima căsătoria a cântăreței

Antonia a încheiat divorțul cu Vicenzo Castellano. Ce se întâmplă cu Maya, fetița din prima căsătoria a cântăreței
Sursa Foto: Instagram

Antonia a anunțat că divorțul de fostul ei soț,Vincenzo Castellano, s-a pronunțat oficial, după mai bine de 7 ani de la începerea procesului. Frumoasa cântăreață este fericită că acum este liberă să-și unească destinul cu actualul ei iubit, Alex Velea, căruia i-a dăruit și doi băieți frumoși. Totuși, artista a declarat că nu se grăbește și că vrea să devină mireasă după ce pandemia va trece.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat Antonia,pentru click.ro.

Din prima căsătorie, Antonia are o fetiță, care locuiește în Italia, lafamilia tatălui. Familia Castellano și talentatabrunetă au avut conflicte dese pe tema fiicei, căreia nu i s-a permis să-și viziteze mama câțiva ani. Antonia a mers în vizită la cea mică atunci când timpul i-a permis și a reușit abia în 2018 să o aducă în România. În 2020, vizitele au devenit din nou dificile, din cauza pandmiei.

„Vorbesc zilnic cuMaya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim„, a povertit vedeta.

Antonia a avut probleme cu paternitatea legală a fiilor ei și ai lui Alex Velea

Antonia șiVincenzo Castellanos-au căsătorit în 2011, însă, în2013 au depus actele de divorț, fiica lor, Maya Castellano, fiind principalul motiv pentru care procesul s-a întins pe ani de zile.

Între timp, Antonia i-a adus pe lume pe cei doi fii ai lui Alex Velea, însă divorțul fiind încă în curs, tatăl lor a devenitautomat Castellano, ceea ce a dus la un nouproces în urmă căruia s-a stabilit adevăratul tată.

Acum că Antonia a încheiat divorţul de fostul soţ şi a mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei.