Anunțul făcut de Șerban Copoț, după 15 ani de relație. Ce spune prezentatorul iUmor despre soția lui

Anunțul făcut de Șerban Copoț, după 15 ani de relație. Ce spune prezentatorul iUmor despre soția lui
Foto: Instagram / Șerban Copoț

Șerban Copoț și soția lui trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. Roxana i-a fost alături la bine și la greu, iar recent Hiena de la Animal X i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Șerban Copoț este cunoscut de o țară întreagă. El este partenerul lui Dan Badea la iUmor, emisiune pe care o prezintă de mai bine de 3 sezoane. Fanii l-au cunoscut pentru prima dată în trupa Animal X, acolo unde era și solist.

Despre familia lui Șerban Copoț nu se cunosc așa multe detalii, dar vedeta a vorbit recent despre femeia care i-a schimbat viața și care îi este alături de mai bine de 15 ani.

Șerban Copoț, anunț emoționant după 15 ani de relație

În 2015, Șerban Copoț și Roxana își uneau destinele, iar relația lor este mai lungă de un deceniu. Cuplul are trei copii, iar de zoia Roxanei, cântărețul a ținut să îi facă o surpriză inedită și o urare care ar emoționa orice femeie.

În ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ți-o port şi recunoştința pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit 3 copii minunați şi eu tot consider ca nu s-a inventat un „mulțumesc” suficient de cuprinzător pentru tot.

E ziua ta, şi după „n-şpe” melodii de dragoste scrise, o să mă rezum la un La mulți ani spus din tot sufletul meu, pentru că astăzi muzele sunt bâlbâite la fel ca mine”, a scris Hiena de la Animal X pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Serban Copot (@serbancopot)

Șerban Copoț a devenit tătic pentru a treia oară, în 2020

Șerban Copoț a dat vestea în vara anului 2020, chiar de ziua lui de naștere. Astfel, Hiena de la Animal X a devenit pentru prima oară tată de fetiță.

Prezentatorul de la iUmor a dat vestea pe Instagram, iar fanii s-au bucurat nespus să audă noutățile. Fotografi a fost rapid răsplătită cu zeci de mii de like-uri și comentarii de felicitări.

Va multumesc din suflet pentru urari dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfarsitul lui noiembrie cand mult iubita mea sotie o sa aduca pe lume o fetita. Sunt lesinat de nerabdare sa fiu tata de fetita. Tot binele din lume va doresc si va marturisesc ca sunt fericit pana la Dumnezeu si inapoi! P.S. stiu ca poza e veche dar o ador!”, scrie prezentatorul de la iUmor, pe Instagram, în urmă cu doi ani.

View this post on Instagram

A post shared by Serban Copot (@serbancopot)

Urmăriți B1TV.ro și pe