Avocatul lui Britney Spears îl acuză pe Kevin Federline că a încălcat intimitatea cântăreței

Avocatul lui Britney Spears îl acuză pe Kevin Federline că a încălcat intimitatea cântăreței
Foto: Hepta/Bestimage / WALTER / BESTIMAGE

În data de 10 august, Federline a postat pe Instagram videoclipuri de acum aproape patru ani cu ceea ce păreau a fi o ceartă între cei doi fii ai cuplului și mama lor.

Avocatul mai spune că Federline și-a expus copii ca să se răzbune pe fosta soție

„Nu pot să stau deoparte și să las ca băieții mei să fie acuzați în acest fel după ce au trecut prin ce au trecut. Oricât de mult ne doare, am decis, ca familie, să postăm aceste videoclipuri”, a spus Federline, care a declarat recent pentru ITV News că cei doi copii își evită mama.

Spears nu a comentat public imaginile, avocatul ei, Mathew Rosengart și-a apărat însă clienta.

„Britney și-a susținut mereu copiii și îi iubește foarte mult”, a declarat Rosengart pentru E! News. „Fie că își dă seama sau nu, domnul Federline nu doar că a încălcat intimitatea și demnitatea mamei copiilor săi, dar și-a expus proprii copii, a căror intimitate ar trebui să o protejeze.

Lăsând la o parte interviul său de la ITV, decizia nechibzuită a domnului Federline de a posta un videoclip vechi cu copiii săi de 11 și 12 ani a fost o chestie crudă.”

Federline susține că băieții lor o evită pe Britney Spears

La începutul acestei luni, Federline a spus într-un interviu care va fi publicat în curând că fiii săi „au decis că nu vor să se vadă” cu Spears în acest moment.

„Au trecut câteva luni de când nu au mai văzut-o”, ar fi spus Federline – „A fost decizia lor de a nu merge la nunta ei”.

Spears, care s-a căsătorit cu Sam Asghari în iunie, a ripostat pe Instagram scriind: „Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei. După cum știm cu toții, să crești băieți adolescenți nu este ușor”.

Cei doi fii ai lui Spears locuiesc în prezent cu Federline, soția sa Victoria Prince și cele două fiice ale cuplului. În 2018, Spears și Federline și-au ajustat acordurile de custodie, vedetea acordându-i lui Federline custodia fiilor lor în proporție de 70 la sută din timp, față de 50 la sută cât avea inițial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss
18:43 - Rareș Bogdan, la Strasbourg: Nu ne obligați să jucăm și noi dur! Blocarea României în afara Schengen este o nedreptate față de un popor profund european
18:24 - David Popovici îi va onora memoria lui Cătălin Hîldan. Gestul făcut de marele campion la înot în ziua în care se împlinesc 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan” (VIDEO)