Avocatul lui Britney Spears îl acuză pe Kevin Federline că a încălcat intimitatea cântăreței

Avocatul lui Britney Spears îl acuză pe Kevin Federline că a încălcat intimitatea cântăreței
Foto: Hepta/Bestimage / WALTER / BESTIMAGE

În data de 10 august, Federline a postat pe Instagram videoclipuri de acum aproape patru ani cu ceea ce păreau a fi o ceartă între cei doi fii ai cuplului și mama lor.

Avocatul mai spune că Federline și-a expus copii ca să se răzbune pe fosta soție

„Nu pot să stau deoparte și să las ca băieții mei să fie acuzați în acest fel după ce au trecut prin ce au trecut. Oricât de mult ne doare, am decis, ca familie, să postăm aceste videoclipuri”, a spus Federline, care a declarat recent pentru ITV News că cei doi copii își evită mama.

Spears nu a comentat public imaginile, avocatul ei, Mathew Rosengart și-a apărat însă clienta.

„Britney și-a susținut mereu copiii și îi iubește foarte mult”, a declarat Rosengart pentru E! News. „Fie că își dă seama sau nu, domnul Federline nu doar că a încălcat intimitatea și demnitatea mamei copiilor săi, dar și-a expus proprii copii, a căror intimitate ar trebui să o protejeze.

Lăsând la o parte interviul său de la ITV, decizia nechibzuită a domnului Federline de a posta un videoclip vechi cu copiii săi de 11 și 12 ani a fost o chestie crudă.”

Federline susține că băieții lor o evită pe Britney Spears

La începutul acestei luni, Federline a spus într-un interviu care va fi publicat în curând că fiii săi „au decis că nu vor să se vadă” cu Spears în acest moment.

„Au trecut câteva luni de când nu au mai văzut-o”, ar fi spus Federline – „A fost decizia lor de a nu merge la nunta ei”.

Spears, care s-a căsătorit cu Sam Asghari în iunie, a ripostat pe Instagram scriind: „Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei. După cum știm cu toții, să crești băieți adolescenți nu este ușor”.

Cei doi fii ai lui Spears locuiesc în prezent cu Federline, soția sa Victoria Prince și cele două fiice ale cuplului. În 2018, Spears și Federline și-au ajustat acordurile de custodie, vedetea acordându-i lui Federline custodia fiilor lor în proporție de 70 la sută din timp, față de 50 la sută cât avea inițial.

Urmăriți B1TV.ro și pe