Modelul Bar Refaeli, condamnată la muncă în folosul comunității. Ce acuzații i se aduc fostei iubite a lui Leonardo DiCaprio (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Instagram/ barrefaeli

Modelul Bar Refaeli a fost condamnat duminică de un tribunal israelian la nouă luni de muncă în folosul comunității, în procesul în care era acuzată de evaziune fiscală alături de mama ei, care a primit, la rândul ei, 16 luni de închisoare.

Refaeli, în vârstă de 35 de ani, și mama ei au fost condamnate în iulie pentru că nu au efectuat plățile care constituiau impozitul pentru venituri de aproape 10 milioane de dolari.

Cele două au fost obligate să plătească o amendă de 1,5 milioane de dolari, în plus față de datoria pe care o au către stat. Zipi Refaeli va începe să își ispășească pedeapsa cu închisoarea săptămâna viitoare.

Familia Refaeli a fost acuzată că a câștigat aproximativ 7,2 milioane de dolari între anii 2009-2012, în timp ce pretindea că locuiește în străinătate pentru a evita plata impozitelor pe venituri în Israel. Instanța a hotărât că relația lui Refaeli cu DiCaprio nu se încadrează la noțiunea de familie și, prin urmare, aceasta nu poate pretinde că a avut reședința în SUA pentru a evita plata impozitelor în Israel.

Mama ei, care i-a fost agent, a fost acuzată că nu a declarat veniturile și că a evitat dă-și plătescă contribuția către stat și a ajutat-o pe fiică să se sustragă de la plata impozitelor.

Cine este Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio

Bar Refaeli este unfotomodelde origine israeliană, care a bifat și câteva roluri în filme. Ea a început să cocheteze cu celebritatea de la vârsta de doar 11 ani. Blondă cu față angelică, ochi albaștrii, înaltă și îndrăzneață,Refaeli a pozat pentru prima datăpentru catalogul de modă al firmei israeliene de haineCastro și în costumele de baie Pilpel.

În 2000, a câștigat titlul de Model al Anului într-un concurs de frumusețe din țara sa natală, urmând să-l câștige din nou în anul următor. A fost aleasă ca imagine a liniei de modă Renaur,Ralph Lauren și eticheta de lenjerie Victoria’s Secret. În 2009 a devenitprimul model israeliancare aapărut vreodată pe coperta revistei „Sports Illustrated”- costume de baie, iar în 2012 a fost cotată pe locul 1 în topul „Hot 100” al revistei „Maxim”. În2013, ea a găzduit primul sezon al showului „X Factor Israel”.

În noiembrie 2005, Refaeli a început o relație cu actorul american Leonardo DiCaprio, după ce s-au cunoscutla o petrecere dinLas Vegas.Relația ei cu DiCaprio a făcut ca o organizație naționalistă israeliană să trimită o scrisoare publică, în care i-a cerut lui Refaeli, pentru binele „generațiilor viitoare de evrei”, să nu se căsătorească cu un „non-evreu”.

În septembrie 2015, Bar s-a căsătorit cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, cu care a declarat că își dorește să întemeieze o familiei tipic evreiască. Din acest mariaj s-au născut două fiice și un fiu:Liv și Elle și David Ezra.

Tags:
Ultima oră
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)