Beyonce împlinește azi 39 de ani. Cum a petrecut artista

Beyonce împlinește azi 39 de ani. Cum a petrecut artista
FOTO: Instagram: Beyonce

Beyonce este una dintre cele mai îndrăgite artiste, nu doar de peste oacen, cât și din întreaga lume. Cântăreața, mamă și soție, Beyonce împlinește astăzi 39 de ani, iar evenimentul nu a rămas nesărbătorit, așa cum era de așteptat.

Artista s-a bucurat de o serie de urări speciale în mediul online, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram, așa cum deja i-a obișnuit pe fanii internauți.

Cum a petrecut Beyonce aniversare de 39 de ani

Înconjurată de familie și de cei dragi, Beyonce a sărbătorit aniversarea în Hamptonos, scrie Hello Magazine.Cântăreața s-a bucurat de o aniverare restrânsă, alături de cei trei copii și soțul ei, rapperul Jay-Z. Mai mult decât atât, se pare că de ziua cântăreței ar fi prezentă și mama ei, Tina Knowles. Întreaga familie a fost surprinsă în urmă cu câteva zile în timpul unei excursii cu barca. În vârstă de 66 de ani, Tina s-a filmat dansând pe melodia „Black Parade”, alături de nepoata ei Blue Ivy.

Din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood. Mai ales în perioada izolării, au ales să celebreze aniversările cu prietenii pe Zoom sau în liveuri pe rețelele sociale.

Beyonce, o artistă norocoasă la 39 de ani

Soția lui Jay-Z se bucură, la frumoasa vârstă de 39 de ani de o familie minunată. Fiica ei cea mare, Blue Ivy a păit deja în industria muzicală. La vârsta de 8 ani, micuța a devenit deja cea mai tânără câștigătoare a unui premiu BET, la catehoria BET HER 2020, pentru colaborarea „Brown Skin Girl” și a debutat și în industria cinematografică. Micuța a jucat alături de ceilalți membrii ai familiei în documentarul despre viața mamei ei, „Homecoming”. Alături de celebrul rapper, Beyonce mai are doi gemeni, pe Rumi și Sir Carter, în vârstă de trei ani.

Pe lângă o familie minunată și o carieră glorioasă, artistă are la picioare și o avere impresionantă de 400 de milioane de dolari.

O petrecere de pomină în 2019 și un mesaj emoționant în 2018

În 2019, în vremea în care pandemia nu schimbase încă petrecerile de la Hollywood, Beyonce s-a bucurat de o petrecere pe cinste, alături de staruri, artiși, prieteni apropiați și familie.

Petrecerea divei a fost relaxată, însă distracția a fost în toi la acea vreme, imaginile de pe rețelele sociale vorbind de la sine. Însă Beyonce a purtat o ținută lejeră, casual, dar extrem de sexy.

Imagini din timpul evenimentului au fost postate pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat cu peste 4 milioane de like-uri.

În urmă cu doi ani, la doar câteva zile după ziua ei de naștere, Beyonce a postat un mesaj cu totul și cu totul emoționant în social media, despre dezvoltarea personală și aprecierea ca femeie.

La 36 de ani, am devenit mama a trei copii, dar mai ales a doi gemeni pe care îi alăptez. Am reușit să îmi reînoiesc jurămintele cu soțul meu, după 10 ani de mariaj. Am revenit imediat pe scenă, la festivalul Coachella, imediat după ce am născut. Am lansat un album alături de soțul meu și ne-am plimbat ca o familie în turneele din toată lumea, iar eu iubesc acest sentiment. Anul acesta a fost unul de impact pentru mine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru absolut tot ce am primit în viață. Vă mulțumesc tuturor pentru toate gândurile și mesajele transmise. În continuare voi încerca să învăț din greșelile pe care le-am făcut în trecut, să trăiesc fiecare clipă din prezent și să privesc cu încredere către viitor.” a scris cântăreața la acea vreme pe contul personal de Instagram.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe