Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, dragoste cu piedici. De ce trebuie să amâne nunta

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, dragoste cu piedici. De ce trebuie să amâne nunta

Ghinion pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Planurile de nuntă le-au fost date peste cap de judecătorii careau decis să amâne până la jumătatea lunii mai procesul de divorț al bărbatului cuClaudia Pătrășcanu.

Potrivit româniatv, fosta asistentă TV și actualul ei iubit ar fi urmat să se căsătorească imediat ce el își recaptă, în mod oficial statutul de burlac, dar se pare că lucrurile nu vor decurgchiar atât de repede.

Cu toate acestea, povestea de dragoste continuă. Gabi Bădălău și viitoarea lui mireasă s-au mutat împreună și se simt mai împliniți ca niciodată. Ba au mai mult timp pentru a pregăti nunta, pe care ar fi spus că o vor ca-n basme.

Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, spunea Bianca, în urmă cu ceva timp.