Bianca Pop a fost bătută într-un club: ”M-a prins de păr și m-a lovit cu piciorul”

Bianca Pop a fost bătută într-un club: ”M-a prins de păr și m-a lovit cu piciorul”
Sursă foto: Instagram / Bianca Pop

De la o vreme încoa Bianca Pop are parte numai denecazuri. De curând, fosta ispită a fost bătută într-un club de fițe. Care este starea de sănătate a fostei ispite din cadrul emisiunii ”Insula Iubirii” și cum s-a întâmplat, de fapt, nefericitul eveniment?

După ce a fost implicată în mai multe scandaluri și a declarat că ar fi fost drogată și chiar violată, o nouă bombă aruncă în aer lumea mondenă din showbiz-ul autohton.Fosta ispită de la ”Insula Iubirii” a declarat pentru Spynews.ro că a fost bătută într-un club sâmbătă seară.

”M-a lovit un bărbat într-un club”

Potrivit primelor informații, vedeta a mers luni, 21 septembrie, la secția de Poliție pentru a depunedouă plângeri penale. Focoasa brunetă a depus o plângerepentru că a fost drogată și o alta pentru agresiunile din clubul respectiv. Bianca Pop a declarat că are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

”Acum merg la secția 7 să depun cele două plângeri. Una pentru cei care m-au drogat și una pentru că acum, sâmbătă, m-a lovit un bărbat într-un club”, a declarat Bianca conform Spynews.ro.

”Erau patru, cinci în fața ușii”

Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit cum s-a întâmplat întreaga situație. Vedeta susține că în momentul în care amers la baie,dintr-o datăcineva i-a bătutla ușă. În momentul în care Bianca Pop a ieșit din toaletă a datnas în nas cu patru, cinci bărbați.

Conform spuselor ei, unul dintre agresori aprins-o de păr și, când a încercat să se apere,a fost lovită puternic în ovarul stâng și în picior. Din păcate, fosta ispită nu l-a recunoscut pe cel care a agresat-o.

”M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prins mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic”, a mai spus Bianca Pop.

Bianca Pop, de urgență la spital

La începutul lunii, Bianca a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță, după ce ar fi fost drogată și violată, conformAntena Stars.

Fosta ispită de la controversata emisiune„Insula Iubirii” a fost dusă la spital cu ambulanța, după ce un cunoscut de-al său ar fi drogat-o, ca apoi să o violeze. Inițial, frumoasa brunetă a primit îngrijiri medicale de la personalul de la ambulanță. În timp ce beneficia de asistență din partea personalului special antrenat,Bianca Popse simțea atât de rău, încât părea deranjată inlusiv de lumina de la becurile aflate în dotarea mașinii de salvare.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe