Biograful Familiei Regale, replici acide, de ziua de naștere a lui Meghan Markle: „Dacă Harry n-ar fi fost prinț, ea nu s-ar fi uitat la el”

Biograful Familiei Regale, replici acide, de ziua de naștere a lui Meghan Markle: Dacă Harry n-ar fi fost prinț, ea nu s-ar fi uitat la el
Foto: Hepta/Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA.

Se pare că nu există oameni în întreaga lume care să fie indiferenți față de Meghan Markle. După „Megzit”, dezvăluiri scandaloase,  într-o conversație cu Oprah Winfrey și mai multe declarații publice, ducesa de Sussex este criticată de aproape toată lumea. Și ea, la rândul său, încearcă să nu-i acorde atenție. Apropo, periodic și Harry este criticat. Cu toate acestea, majoritatea experților sunt siguri că fosta actriță îl manipulează pur și simplu pe prinț.

Meghan Markel se folosește de naivitatea Prințului Harry

Zilele trecute, scriitoarea și biograful regal,  Lady Colin Campbell, într-un interviu acordat reporterilor GB News, a subliniat că dragostea dintre Meghan și Harry a devenit posibilă doar datorită poziției sale înalte.

„Este foarte mercantilă. Și dacă Harry nu ar fi fost prinț, ea nu s-ar fi uitat la el, iar relația lor s-ar fi încheiat în două minute ”, a spus Lady Colin.

Scriitoarea este sigură că ducesa de Sussex de la bun început nu a fost interesată să servească poporul britanic.

„Este pregătită să lucreze doar pentru ea însăși. Serviciul public nu este pentru ea”, a explicat Lady Colin. Potrivit ei, Megan l-a adus pe Harry în California pentru un motiv.

„Așa că va lucra numai pentru propriile ei interese financiare în stat, unde după divorț va primi și jumătate din averea lui”, susține experta. Ea a asigurat, de asemenea, că Markle îl va părăsi cu siguranță pe prinț de îndată ce acesta va primi tot ce își dorește de la el.

Urmăriți B1TV.ro și pe