Ce a făcut Patrick, fiul lui Cristi Borcea la Bacalaureat

Ce a făcut Patrick, fiul lui Cristi Borcea la Bacalaureat

Patrick Borcea (22 de ani), fiul lui Cristi Borcea, nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat 2020.

Tânărul s-a înscris în acest an în sesiunea iunie-iulie, la Liceul Teoretic Gh.Vasilachi din Cetate, unde doar 5 elevi au luat BAC-ul. 12 nu s-au prezentat, 26 au picat examenul, iar doi au fost dați afară.

Patrick Borcea nu s-a prezentat la Bacalaureat din cauză că și-a rupt mâna, la fotbal. Chiar și astfel, potrivit legislației, ar fi putut susține probele prin dictare, în baza unor documente medicale. Un profesor l-ar fi putut ajuta în redactarea lucrării.

Cristi Borcea: „Patrick trebuie să învețe și să dea examen sesiunea următoare”

Tatăl adolescentului a făcut dezvăluirea, pentru Libertatea.

„Patrick s-a înscris la examenul de Bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele ‘Borcea’ atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare”, a spus Cristi Borcea.

Patrick Borcea este deja cu mult peste media de vârstă a tinerilor care susțin examenul de BAC. Fiul fostului investitor de la Dinamo ar fi trebuit să dea examenul în urmă cu 5ani. Patrick va împlini în decembrie 23 de ani.