Brandurile pastilelor de slăbit îi fură imaginea lui Teo Trandafir. „Nu vă lăsați păcăliți!”

Brandurile pastilelor de slăbit îi fură imaginea lui Teo Trandafir. „Nu vă lăsați păcăliți!”
Teo Trandafir a trecut prin clipe de groază după ce a picat pradă furtului de imagine

Teo Trandafir a trecut prin clipe de groază după ce a picat pradă furtului de imagine.

Mai multe branduri fantomă de pastile și suplimente alimentare îi folosesc acesteia imaginea fără să aibă acordul. Mai mult decât atât, oamenii o și întreabă sfaturi despre administrarea “pastilelor minune”.

Prezentatoarea TV a avut și un mesaj pentru urmăritorii ei, pe acest subiect.

Teo Trandafir: “Nu vă păcăliți, nu o să ne lăsăm influențați.”

„Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: “E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie?” De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine.

Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu vă lăsați pacăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, îi voi rosti eu numele. Cu vocea mea.

Pentru toate fetele frumoase și deștepte care mă întreabă cum am slăbit, răspunsul meu este unul singur. Cu siguranță nu cu ajutorul unor pastile despre care se vorbește pe net. Este doar o minciună, un furt de imagine, care ar merita pedepsit.

Facem cu toții, și colegii mei, și eu, tot ce putem pentru a ne feri de asemenea oameni, dar e greu uneori. Încercăm în continuare, însă. Nu vă păcăliți, nu o să ne lăsăm influențați.”, a fost mesajul pe care Teo Trandafir l-a transmis pe Facebook.

Momente stânjenitoare din viața prezentatoarei

Teo Trandafir a fost provocată recent de Bursucu să vorbescă despre un moment în care a fost jignită sau umilită.

Cu această ocazie, Teo a povestit două întâmplări: una cu Florin Călinescu și cealaltă cu Mihai Găinușă.

„Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.

Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic’. Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?’. Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: ‘Port!’. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?’. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”, a povestit Teo Trandafir la emisiunea sa de la Kanal D, potrivit cancan.ro.

Despre situația cu Mihai Găinușă, Teo a spus: „Mi-a zis o chestie care m-a durut până în adâncul sufletului. Mă chinuisem să slăbesc vreo 30 de kilograme. Mi-a zis la televizor, după ce mă chinuisem să slăbesc: ‘Ești slabă, Teo Trandafir! Ești foarte slabă!’. Am simțit-o ca pe un pumnal în piept și nu i-am iertat-o niciodată”.

Urmăriți B1TV.ro și pe