BREAKING NEWS! Andreea Bălan și Cosmin Seleși nu sunt infectați cu noul coronavirus

BREAKING NEWS! Andreea Bălan și Cosmin Seleși nu sunt infectați cu noul coronavirus

Vedetele de la emisiunea „Te cunosc de undeva” au intervenit telefonicjoi seara în emisiunea „Sinteza Zilei”, și au povestit cum se simt, după ce unii dintre ei au fost testați pozitiv pentru noul coronavirusși cum au interacționat înainte să se dea alarma.

Andreea Bălan nu este infectatăcu noul coronavirus

Andreea Bălan a declarat că nu a fost la filmări în perioada critică.

Am aflat pe 14.Dar eu nu m-am gandit ca sunt pozitivă, pentru ca ultima mea zi de filmare a fost acum 10 zile. N-am fost obligata sa ma testez pentru ca au trecut 10 zile de la ultimul contact. Nu cred ca am acest virus, nuam intrat în contact cu nimeni in ultimele 10 zile.Nici eu, nici fetițele nu avem nici un simptom„, a declarat Andreea Bălan.

Cosmin Seleși nu este infectat

„Nu am nimic. Mi-am facut testul,luni la 7 zile de la ultimul contact și mi-a iesit negativ” a spus prezentatorul.

Cosmin Seleși a făcut haz de necaz și a spus că de la toamnă emisiunease va numi „Te-am luat de undeva”.

Marcel Pavel a făcut o dublă pneumonie

Marcel Pavel a declarat că este internat de 2 zile

„A aparut o dubla pneumonie in urma filmarilor. Acum 5 zile, după primele filmari.Temparatura din platou este de 40 de grade de la lumini, noi cu perucile, costumele pe noi… Avem o camera unde ne relaxam, mancam. Acolo sunt 17 grade, am facut soc termic.Prima dată am avut o sinuzită. Au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul şi am avut inspirația să fac o investigaţie pulmonară. În urma acestei pneumonie mi-au fost afectate caile superioare respiratorii, dureri de cap, amețeli, temperaturăcare 37,8 -36,5oscila.Am sunat colegii de la producție, m-au trimis sa fac testul„, a povestit Marcel Pavel.

Simptomele pe care cântărețul le-a mai reclamatau fost și insomnie și gat uscat.

Testul a iesit pozitiv, a confirmat doctorul lui Marcel Pavel.

Marcel Pavel a infirmat zvonurile că ar fi fost adus cu izoleta la spital.

Am venit cu masina mea, nu cu izoleta, m-au pus la zid( n.r. presa), nu m-au dus cu izoleta. Am avut subtemperatură, Monica Anghel a stat langa mine tot timpul a fost si la mine casa inainte de pneumonie„,a spus Pavel.

Marcel Pavel nu este prima persoană care a fost testată pozitiv în echipa emisiunii.

Andrei Ștefănescu este internat, dar asimptomatic

„Am fost testat in urma interacțiunii cu Marcel Pavel. Sunt pozitiv, sunt asimptomatic, n-am avut absolut nimic.M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul.Aștept ca rezultatele să devină negativ. Sunt la Matei Balș, mă simt de parca am fost răpit de erxtratereștrii, totul e foarte septic. Nu am nici un fel de simptom, dar medicii mi-au spus că starea se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem”, a declaratAndrei Ștefănescu., a declaratAndrei Ștefănescu.

Monica Anghel este în autoizolare

„Azi noaptea am primit rezultatul negativ. M-am intalnit cuMarcel Pavel ultima data pe 10. Doctorul mi-a spus că nu reprezint un pericol pentru nimeni. Dar că va trebui să stau opt zile în autoizolare. Mai stau în autoizolare încă 8 zile” a declarat Monica Anghel.

Anteana 1 a luat toate măsurile și a dezinfecat toate spatiile, pentru nu pune în pericol sănătatea celorlați angajați, a confirmat Mihai Gâdea în emisiune.

Urmăriți B1TV.ro și pe