Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)

Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)
Prințesa Beatrice și Mozzi au devenit părinți / Foto: Hepta.ro

Este bucurie mare în familia regală, după ce Prințesa Beatrice a adus pe lume cel de-al adoilea copil. În vârstă de 33 de ani, strănepoata Reginei a adus pe lume o fetiță.

Mozzi, soțul Prințesei Beatrice mai are un fiu, în vârstă de cinci ani, dintr-o relație anterioară.

Prințesa Beatrice a născut o fetiță

Strănepoata Reginei Elisabeta a II-a a adus pe lume o fetiță, în data de 18 septembrie. Micuța de 2,7 kilograme s-a născut într-un spital din Londra.

Bunicii micuței sunt Peințul Andrew și Sarah Ferrguson, iar sursele din interiorul familiei au precizat, pentru tabloidele britanice, că au fost extrem de încântați de veste.

Totodată și Regina, străbunica fetiței, ar fi fost extrem de fericită de sosirea noului membru al familei.

Familia regală a făcut anunțul fericit

Familia regală britanică a transmis faptul că Prințesa Beatrice a devenit mamă pentru prima oară. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, a născut o fetiță, iar cele două sunt perfect sănătoase.

„Alteța sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Eduardo Mapelli Mozzi sunt bucuroși să vă anunțe că au devenit părinți.

Fiica lor s-a născut în data de 18 septembrie, ora 23:41, la Chelsea and Westminster Hospital, din Londra. Bunicii și străbunicii fetei sunt bucuroși de veste.

Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și se simt bine”, a transmis familia reaglă, într-un mesaj postat pe Facebook.

Prințesa Beatrice și Mozzi, nuntă în 2020

În vârstă de 33 de ani, Prințesa Beatrice s-a căsătorit în 2020 cu alesul inimii sale, omul de afaceri Eduardo Mapelli Mozzi.

Ceremonia a fost una restrânsă și mai ales privată, iar cei care au participat au fost Regina Elisabeta, dar și rudele extrem de apropiate.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare