Cabral, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Andreea Ibacka. Ce a putut să spună prezentatorul TV despre soția lui

Cabral, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Andreea Ibacka. Ce a putut să spună prezentatorul TV despre soția lui
FOTO: Instagram: Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showzibul autohton. Cei doi amorezi sunt mereu cu zâmbetul pe buzeși puși pe șotii, fiind numai buni parteneri de joacă pentru fiica lor, Namiko. Având în vedere faptul căAndreea a împlinit în urmă cu două zile vârsta de 35 de ani, pe lângă urare, Cabral s-a gândit săfacă și o dezvăluire cu privire la relația lor de cuplu.

Cabral a făcut o dezvăluire inedită despre relația pe care o are cu Andreea Ibacka

Celebrul prezentatorCabralIbacka le-a adus tuturor fanilor și cunoscuților zâmbetul pe buze cu urarea pe care i-a făcut-o partenerei sale cu ocazia zilei ei de naștere.Cabral a decis să îi facă și o scurtă caracterizare soției sale, cu ocazia mesajului pentru ziua sa de naștere.

„Sigur, că viața trece știm cu toții. Că socotim trecerea asta în minute, zile, ani… este evident. Dar cred cu putere că viața este doar o colecție de momente frumoase. Eu așa o văd. Am în memorie multe clipe grele, cleioase, dificile. Dar dacă mă pui să povestesc cum mi-a fost viața până acum, nu mă întreba de ce, aleg să povestesc de fiecare dată clipele fumoase. Clipe scurte sau prelungite, ordinare sau extraordinare, spectaculoase sau plate… eu așa-mi văd curgerea vieții.

Ea… a cam pus monopol de ceva ani încoace pe clipele mele frumoase. Nu e perfectă… așa cum sunt eu. Nu e minunată… așa cum sunt eu. Nu e ruptă din stele… așa cum sunt eu. E mai mișto de-atât, atunci când e (și când nu e… asta e, că nimeni nu-i perfect). A făcut 35. Frumoasă ca la 20. Veselă ca la 25. Muncitoare ca la 30. Bătăioasă și aprigă ca la… 35. Că o fac fericită… e clar. Că mă ține în teroare… iar e clar. Că n-aș schimba nimic… sper că nu e evident. La mulți ani, puștoaico!” – a scris Cabral pe blogul său.

Andreea și Cabral Ibacka sunt o familie completă

Andreea Ibacka și Dzabana Neculai Cabral și-au început povestea de dragoste în anul 2007. La vremea respectivăCabralera cunoscut datorită producțiilor de la postul Acasă TV. De asemenea, Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci, care descoperise pasiunea pentru actorie după ce luase un casting pentru un rol în ”Inimă de ţigan”.Pentru că cei doi jucau în aceeași producție,Andreea și Cabralau ajuns să petreacă mai mult timp împreună, pe platourile de filmare. Astfel, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și ulterior să formeze un cuplu.

Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani, iar anul trecut au devenit părinții unei fetițe tare simpatice, Namiko. Până de curând, fetița în vârstă de 1 an a cuplului nu era fotografiată din față,cei doi alegând să păstreze intimitatea și discreția în ceea ce o privește pe micuță. După ce internauțiiau făcut speculații potrivită cărora fetița ar fi fie urâtă fie că Andreea și Cabral ar dori să primească bani pentru pozele în care apare chipul bebelușului, cuplul a început să posteze fotografii cu copila care le moștenește frumusețea.