Cabral spune adevărul despre căsnicia cu Andreea Ibacka: Probabil că ne-ar fi ajuns deja. Mi se pare c-au trecut 25 de ani împreună, nu 14

Cabral spune adevărul despre căsnicia cu Andreea Ibacka: Probabil că ne-ar fi ajuns deja. Mi se pare c-au trecut 25 de ani împreună, nu 14

Andreea şi Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase, vesele și longevive cupluri din showbiz. Recent, Cabral a dezvăluit secretul longevității căsniciei sale, enervat de comentariile pe care le privește pe rețelele sociale. Se pare că cei doi își respectă dorințele și libertățile reciproc și nu încearcă să-și impună punctele de vedere.

Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun: – Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse / festival / snowboard / bere cu băieții / orice?! De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine și trebuie să mă lase ea să… orice. La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe mașina / să iasă cu fetele / să plece la festival / să orice. Da, mi se pare o negociere mișto aia când se aleg chestii importante în viață, cum e numele lui Ragnar… ăăă, ăsta, Leagăn!… ăăă… în sfârșit! Dar în rest… nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi. În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat.
Și în al doilea rând… avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja… Cred că e o discuție mai mare, doar să-mi spuneți dacă aveți chef să o dezbatem pe blog. Nu că aș scrie eu pentru a lumina ca licuriciu’… ci aș putea scrie un punct de vedere care să fie o plecare către o dezbatere, de exemplu. Sună interesant?”, a scris Cabral.

Imediat, Andreea i-a lăsat un comentariu în care l-a corectat, spunând că, de fapt, formează un cuplu de 14 ani, nu de 15 așa cum a susținut Cabral.

Alo, Dl. Independență, avem 14 ani împreună! Probabil se mai adaugă 1 în care doar mă visai noaptea așa mirobolantă.”, a scris Andreea Ibacka

Cabral i-a răspuns în aceeași notă umoristică: „Păi da, că la cum mi-ai mâncat zilele mi se pare c-au trecut 25, nu 14!”. 

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral?

Cele două vedete s-au apropiat foarte mutt pe platourile de filmare ale serialului „Inimă de Țigan”. El era proasp[t divorțat, iar ea, o tânără fermecătoare și amuzantă.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer”, în 2008,  iar în 2011 s-au căsătorit. În 2013 au lansat un alt proiect împreună, „Casa Ibacka”, o emisiune în care erau gazdele, dar care nu a rezistat mult. Cei doi au o fețiță de doi ani, Namiko și au devenit, în urmă cu o lună părinții unui băiețel al cărui nume nu a fost dezvăluit până acum.

Ultima oră
00:01 - O nouă dovadă că există extratereștrii? Misterul obiectului spațial care împrăștia frecvențe înspre Pământ o dată la 18 minute
23:59 - Cum arată Andreea din serialul Adela (Antena 1) fără strop de machiaj. Fanii au reacționat la fotografia Oanei Moșneagu (GALERIE FOTO)
23:59 - Bogdan Aurescu: În cazul în care începe un conflict militar în Ucraina, NATO şi UE vor lua măsuri foarte serioase, pe care cred că Rusia nu şi le doreşte. Sancțiunile vor avea consecinţe masive
23:47 - SUA cere Chinei să își folosească influența asupra Rusiei. Victoria Nuland: Dacă va fi un conflict în Ucraina, nu va fi bine nici pentru Beijing (VIDEO)
23:29 - Florin Cîţu a prezentat un grafic privind evoluţia cheltuielilor cu pensiile ca procent din PIB. Cel mai mare procent, în timpul guvernării liberale (FOTO)
23:27 - Adela Popescu, reproșuri la adresa lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Pro TV, deranjată de un simplu gest al vedetei de la Antena 1
23:23 - Căsătoriile virtuale sunt noul trend al pasionaților de metaverse. Un cuplu din India va oficializa prima căsnicie de acest fel din țara lor
23:11 - Marilen Pirtea: Trendul viitorului nu știu dacă ar fi revenirea la reglementarea pieței de energie. ANRE a dormit în toată această perioadă (VIDEO)
23:02 - Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)