Cadoul exorbitant pe care Anamaria Prodan l-a recuperat de la Reghecampf

Cadoul exorbitant pe care Anamaria Prodan l-a recuperat de la Reghecampf
Anamaria Prodan a recuperat bolidul de lux de la Reghecampf// Suras foto: Instagram/ Anamaria Prodan

Anamaria Prodan face toate eforturile să se despartă de cât mai rapid de Laurențiu Reghecampf și să își recupereze toții banii și bunurile de care susține că bărbatul s-ar fi folosit. Impresara face demersuri ca antrenorul să îi returneze și toate cadourile pe care i le-ar fi dăruit ea, mai ales că aceastea au o valoarea exorbitantă.

De curând, impresara a recuperat bolidul de lux, în valoare de 450 000 de euro pe care i-l făcuse cadou antrenorului  pe vremea când încă formau un cuplu. Anamaria Prodan a reînmatriculat autoturismul care purta prescurtarea numelui antrenorului pe plăcuță: REG. Acum, la număr apare PRD, prescurtarea de la Prodan, potrivit dovezilor publicate de click.ro. 

Vedeta se luptă să recupereze jumătate din averea pe care o deține Laurențiu Reghecampf.

El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Anamaria Prodan l-a iertat deja pe Reghe

Sexy impresara a vorbit, la podcastul lui Damian Drăghici despre faptul că l-a iertat deja pe Reghe. Totuși, vedeta susține că nu ar mai fi posibilă o împăcare nu crede că s-ar mai putea întâmplat. În același timp, este de părere că viața va veni cu surprizele sale.

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă.Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, a povestit ea, la podcastul lui Damian Drăghici.

Urmăriți B1TV.ro și pe