Călugărița care a câștigat Vocea Italiei a apelat la sfatul unui psiholog: acum e chelneriță în Spania

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei a apelat la sfatul unui psiholog: acum e chelneriță în Spania
Cristina Scuccia foto: captura YT
Cristina Scuccia este călugărița care a câștigat, în anul 2014, Vocea Italiei.
La opt ani de atunci, solista (34 de ani) a anunțat în cadrul unui talkshow italian că a renunțat la viața monahală.
Succesul muzical i-a adus faimă dar a pus-o și în centrul unor controverse.
La acea vreme, sora Cristina era membră a ordinului mănăstiresc “Surorile Ursuline ale Sfintei Familii” din Milano și a reușit să ajungă în finala competiției și chiar să câștige Vocea Italiei, după ce a interpretat melodia “What a Feeling”, din filmul Flashdance.

Succesul ei a stârnit controverse și critici

Talentul i-a atras aprecieri din partea unor cardinali italieni, dar și critici; după succesul de la Vocea Italiei, a produs un album, pe care i l-a dăruit Papei Francisc, ce includea o versiune cover a piesei “Like a Virgin” din repertoriul deloc catolic al Madonnei.

Mai mult, a fost de nerecunoscut când a pășit în platoul emisiunii Verissimo; îmbrăcată într-un deux-piece roșu, cu pantalon și sacou, tocuri înalte, coafată și machiată, ex-sora Cristina a declarat, potrivit The Guardian: „Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?”

Un psiholog „a ajutat-o” să renunțe la călugărie: acum lucrează chelneriță „cu zâmbetul pe buze”

Fosta câștigătoare de la Vocea Italiei a spus că acum trăiește „cu zâmbetul pe buze” în Spania, unde lucrează ca ospătăriță.

Cristina Scuccia a mărturisit în interviul amintit că a avut nevoie de „ajutorul unui psiholog” pentru a lua această decizie dar, consideră ea, schimbarea nu înseamnă că a renunțat la credință. Fosta călugăriță a menționat că încă aspiră la o carieră muzicală.

„Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine (…), Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod.

I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”, a mărturisit Cristina.

Urmăriți B1TV.ro și pe