Camelia Șucu, despre secretul care o menține în formă: „Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă”

Camelia Șucu, despre secretul care o menține în formă: „Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă”
Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei: cine se află pe primul loc

La 57 de ani, Camelia Șucu, una dintre femeile de afaceri de succes din România, întoarce toate privirile.

Afacerista este pasionată de modă și reușește să fie mereu o apariție senzațională în lumea mondenă.

Care este secretul Cameliei Șucu

Camelia Șucu spune că depune eforturi considerabile ca să se mențină în formă. Femeia de afaceri a dezvăluit în ce constă regimul ei alimentar zilnic.

„Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate”, a dezvăluit Camelia Șucu, potrivit Adevărul.

Camelia Șucu a rămas cu 40 de milioane de euro după divorț

Camelia Șucu a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Aceștia s-au căsătorit pe vremea când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină „Carol Davila”. Cei doi au împreună două fiice.

La divorț, Dan Șucu a încercat s-o scoată din afacerea cu mobilă, după ce Camelia a dezvăluit că fost timp de doi ani înșelată! În urma celui mai scump divorț din România, Camelia Șucu s-a ales cu 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau.

Urmăriți B1TV.ro și pe