Cameron Diaz a depășit momentul în care simțea că trebuie să fie mereu sexy și tânără: „Nu-mi mai pasă!

Cameron Diaz a depășit momentul în care simțea că trebuie să fie mereu sexy și tânără: Nu-mi mai pasă!
Sursa: Facebook/Cameron Diaz

Cameron Diaz are o viziune destul de optimistă asupra îmbătrânirii. Într-un interviu recent pentru Goop, actrița în vârstă de 49 de ani a destăinuit stresul prin care a trecut ca să se mențină mereu sexy și în atenția publicului și despre pofta ei de viață odată ce a renunțat să-i mai pese ce vorbește lumea.

„Întregul concept de îmbătrânire s-a schimbat complet, chiar și în ultimii 10 ani. Sunt încântată. Mai am de trăit 50 sau 60 de ani. – Vreau să trăiesc până la 110 ani, pentru că am un copil mic”, a spus ea.

Petrecem foarte mult timp din viață încercând să ne facem dorite și sexy

Fiica sa Raddix are 2 ani iar actrița spune că așteaptă cu nerăbdare să vadă în ce fel se va transforma relația lor atunci când aceasta va deveni adultă. „Cred că la 40 de ani treci prin acest moment extraordinar în care poți să-ți apreciezi părinții cu adevărat și vreau să am acel moment cu ea – să fiu acolo, lângă ea, la 40 de ani”, a spus Diaz.

Îmbătrânirea este un subiect delicat pentru femei, iar atunci când ești în atenția publicului, presiunile pe care le pune societatea pe tine să pari veșnic tânără sunt exagerate, explică Diaz. „Petrecem atât de mult timp sub presiunea de a fi foarte sexy, crezând că trebuie să fim dorite sexual non-stop. Vă spun sincer că am trecut peste toate astea: Nu-mi mai pasă!”, a spus ea. Cameron Diaz a anunțat în 2021 că se retrage definitiv din actorie. Ea a spus că își doreștesă se dedice familiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)