Când începe sezonul 3 din serialul Adela?! Actorii de la Antena 1 au făcut anunțul oficial (VIDEO)

Când începe sezonul 3 din serialul Adela?! Actorii de la Antena 1 au făcut anunțul oficial / Foto: Instagram / Vlad Gherman

Serialul Adela va aduce, în curând, sezonul cu numărul 3. Actorii de la Antena 1 au anunțat data la care producția își va relua difuzarea la TV, iar pentru primele episoade au fost pregătite numeroase surprize. După ce Andreea a fost împușcată încercând să o salveze pe Adela, viața personajelor principale va luat o întorsătură total neașteptată.

Adela a aflat că ea este fiica lui Paul Andronic, Lucian a fost alungat din vila de la Snagov, Ana-Maria și Paul își trăiesc povestea de dragostea, iar Nuți a fost arestată pentru omor, cam așa s-a încheiat sezonul doi din serialul de la Antena 1, iar noile episoade ce vor începe anul acesta vin cu adevărate răsturnări de situație. Mai multe imagini din ultimul sezon, în galeria foto de AICI!

Când începe sezonul trei din Adela

Actorii de la Antena 1 i-au luat prin surprindere pe fani, când au făcut marele anunț. Se pare că sezonul 3 din Adela va avea premiera în data de 27 ianuarie, atunci când telespectatorii îi vor revedea pe Adela, pe Călin, pe Mihai, și pe restul personajelor principale.

Noul sezon din Adela se va difuza joi, 23 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1, după cum au anunțat și producătorii serialului.

Actorii de la Antena 1, moduri speciale de a anunța premiera noului sezon

Vedetele de la Antena 1 au anunțat premiera noului sezon pe Instagram, acolo unde s-au folosit de poze realizate pe platourile de filmare sau de fotografii din colecțiile personale, așa cum a făcut Alecsandru Dunaev sau actorul Daniel Nuță.

Primele vesti bune încep să vină! Sezonul 3 din Adela se vede pe Antena 1 din 27 ianuarie”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

„Sezonul al III-lea din serialul „Adela” apare in sfârșit pe 27 ianuarie!”, a transmis și Mara Oprea, actrița care interpretează personajul principal.

Aș fi vrut să vă spun că am niște secrete prin buzunare pe care încă nu pot să le dezvălui, dar sunt buzunarele atât de mici, încât nici mâinile nu-mi încap! Așa că gata! Nu mai țin nici un secret! Urmează dezvăluirea: marea premieră a sezonului 3 din “Adela” va fi pe 27 ianuarie”, a scris și Alecsandru Dunaev.

Noul sezon din Adela se va difuza joi, 23 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1, după cum au anunțat și producătorii serialului.

Ce se va întâmpla în sezonul 3 din Adela

Noile episoade vor aduce o serie de surprize pentru telespectatori. Mara Oprea și Oana Moșneagu vorbeau, la finalul anului trecut, despre un personaj în minus în serial, personaj care ar fi urmat să moară la trecerea dintre sezoane.

Andreea a fost împușcată, încercând să o salveze pe Adela, însă pentru moment nu se cunoaște dacă actrița Oana Moșneagu chiar va părăsit producția de la Antena 1 sau este un alt personaj cel care își pierde viața.

Nuți va ajunge la închisoare, iar Călin va avea o nouă iubită. O poveste de dragoste ar părea că se încheagă și între Delia și Lascu, iar Martha devine din ce în ce mai urâtă de membrii familiei Andronic.