Sezonul 3 din serialul „Adela” vine cu o răsturnare de situație la Antena 1. Ce se întâmplă în noile episoade (VIDEO)

Sezonul 3 din serialul „Adela” vine cu o răsturnare de situație la Antena 1. Ce se întâmplă în noile episoade / Foto: Facebook / Adela

Serialul Adela vine cu o serie de răsturnări de situație în sezonul trei de la Antena 1. Fanii sunt deja extrem de curioși ce se întâmplă în noile episoade și mai ales ce se va întâmpla cu Adela, dar și cu Andreea după ce cineva a încercat să o împuște pe Adela.

Ultimul episod din sezonul a adus o serie de evenimente total neprevăzute. Luca a fost împușcat, iar Adela a fost și ea ținta unui glonț, pe care se pare că l-ar fi „încasat” Andreea, în încercarea de a o salva pe cea care i-a fost toată viața soră vitregă. Mai multe imagini în galeria foto de AICI!

Ce se întâmplă în sezonul 3 din serialul Adela

Noul sezon vine cu o serie de surprize pentru fanii producției de la Antena 1. După cum povestea Oana Moșeagu și Mara Oprea, un personaj nu va mai face parte din producție, iar filmările și acțiunea vor merge mai departe cu un personaj în minus.

Nuți va ajunge la închisoare pentru crima pe care o comis-o, iar supărarea ei pe Mitu nu va trece cu siguranță ușor. Mai mult decât atât, ea îi reproșează lui Mitu că Andreea s-a sacrificat pentru Adela, ceea ce îi face pe fani să creadă că glonțul din armă ar fi lovit-o pe brunetă.

Delia află că cel care l-a omorât pe Bebe a folosit aceeași pușcă ca să tragă și în Andreea, iar tot ea îi spune Marthei că așteaptă cu nerăbdare să moară, ca intrigile și problemele din familia Andronic să se termine.

Adela și Mihai rămân împreună în noul sezon de la Antena 1

Adela și Mihai formează oficial un cuplu în producția de la Antena 1, iar cei doi vor rămâne împreună și în sezonul 3. Încă din primele imagini de promovare se poate vedea cum cei doi se îmbrățișează și mai ales cum le dau o veste extrem de importantă lui Floppy și lui Călin.

La rândul lui, Vlag Gherman a dezvălui un personaj nou, cheie din serial. Se pare că tânărul Călin își face o nouă iubită, iar actorul a dezvăluit acest lucru chiar pe contul său de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni