Actrița Oana Moșneagu din serialul „Adela” s-a luptat cu depresia și a fost victima bullying-ului: „Niște nopți pline de plâns nervos, frustrare, insomnie, disperare” (GALERIE FOTO)

Foto: Oana Mosneagu / Facebook

Actrița Oana Moșneagu (31 de ani), devenită cunoscută mai ales după apariția în serialul „Adela”, difuzat la Antena 1, a vorbit despre perioada în care a suferit de depresie: „niște nopți pline de plâns nervos, frustrare, insomnie, disperare”. Totodată, ea a mărturisit că s-a confruntat și cu bullying-ul.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Oana Moșneagu, despre depresie

„Da, am avut, din fericire. Nopți cu ochii în tavan din cauza depresiei în care eram, a nemulțumirii acute din cauza faptului că nu eram unde mi-aș fi dorit să fiu în acel moment în viața mea. Niște nopți pline de plâns nervos, frustrare, insomnie, disperare. Nu la mult timp după, mi-am dat demisia de unde lucram. La trei ani de la demisie, eram pe lista de admiși la UNATC”, a spus actrița, într-un interviu pentru VIVA!.

Citește și: Ideea unică în lume a lui Dan Negru, după ce Revelionul Antenei 1 a fost depăşit la audiență de Pro TV: Am propus o utopie, dincolo de orgolii și bani (VIDEO)

Ce a spus Moșneagu despre bullying

Oana Moșneagu a mai susținut că s-a confruntat și cu bullying-ul: „Într-o oarecare formă, da. Fiind printre cei mai silitori din clasă, în generală, și printre fetele care încă nu se machiau și nici nu aveau posibilități să își cumpere cele mai drăguțe haine, am fost deseori ținta glumelor răutăcioase. Și nu doar pentru aceste motive. Pubertatea e o perioadă critică pentru o fată, și pentru mine a fost destul de plină de neîncredere și frustrări, iar colegii mei de atunci apăsau fix butoanele care să le acutizeze”.

Urmăriți B1TV.ro și pe