Cântăreața Ellie White, după ce s-a vindecat de Covid-19: ‘Am avut simptome violente / O perioadă care m-a făcut să mă gândesc la alt job’

Cântăreața Ellie White, după ce s-a vindecat de Covid-19: 'Am avut simptome violente / O perioadă care m-a făcut să mă gândesc la alt job'

Cântăreața Ellie White a povestit, în cadrul unuiwebinar organizat de publicația Gândulcum a debutat infecția cu coronavirus pentru ea și soțul ei, Doru Tincă, și cu ce simptome s-au confruntat cei doi. Artista spune că asimptomele pe care le-a resimțit ea au fost mai violente ca ale soțului său, dar manifestarea a durat doar 3-4 ziloe. În schimb, copiii celor doi nu au luat virusul, deși au stat cu toții izolați în aceeași casă.

Ellie White, infectată cu coronavirus

Ellie White s-a vindecat de COVID-19 și a descris simptomele pe care le-a avut de când a contractat virusul. Și soțul artistei a fost testat pozitiv, așa că au fost nevoiți să stea în izolare acasă, alături de cei doi copii.

„Soțul meu a avut primul simptomele. A început că un fel de răceală cu febră, durere de cap, de piept. La două zile după, m-a luat și pe mine. La mine simptomele au fost mai violente. A început cu febră. A fost cu durere de cap, de ochi, de piept, mă durea pielea pe mine. Deși simptomele au fost mai violente ca la el, pe mine m-au lăsat mai repede”, spuneEllie White.

„Un medic ne-a lămurit legat de niște aspecte pe care în mod normal nu ni le-a comunicat nimeni, inclusiv că după ce trece perioada de carantină, de 14 zile, nu mai e nevoie să ne retestam. Virusul este prezent în organism câteva săptămâni după perioada de carantinare și oricum iese pozitiv, dar asta nu înseamnă că îl putem da mai departe. Ni s-a spus că trebuie să facem un test de sânge pentru a vedea efectele virusului în organism”, povestește Doru Tincă.

Ellie White:E o perioadă care m-a făcut să mă gândesc la alt job

Cei doi au declarat că perioada în care au fost izolați nu a fost o provocare pentru relația lor, ci dimpotrivă, i-a apropiat. Însă, pe viitor, se gândesc să-și schimbe domeniul de activitate.

„Noi suntem un cuplu atipic, ne-am început relația stand mereu împreună. Nu a fost o provocare, dimpotrivă, ne-a adus mai aproape și ne-a readus aminte cum eram acum 10 ani, înainte să începem să facem fiecare și altceva”, spune Ellie White.

„Pentru noi, lumea artistică, această perioada este grea, dificilă, domeniul nostru de activitate este închis. Am reușit să lansez două single-uri în această perioadă. Mi-a oferit mai mult timp să stau în studio, să creez, dar nu am avut un câștig financiar. Este o perioadă care ne-a făcut pe amândoi să ne gândim și la un alt job pentru a putea trăi pentru că dacă nu avem concerte trebuie și să trăim cumva”, mărturisește artista.