Cântărețul Kelly a fost condamnat la 100 de ani de închisoare

Cântărețul Kelly a fost condamnat la 100 de ani de închisoare

Cântăreţul american R. Kelly, pe numele adevărat Robert Sylvester Kelly, în vârstă de 54 de ani, a fost condamnat la 100 de ani de puşcărie. fiind găsit vinovat pentru că a abuzat minori şi minore şi a făcut trafic de persoane.

Delictele au fost făcute în formă continuată, pe parcursul a decenii. În urma condamnării record, judecătorul a decis ca acesta să petreacă toată viaţa în spatele gratiilor.

În procesul desfăşurat la New York, care a fost prelungit cu patru săptămâni, au depus mărturie numeroşi martori, inclusiv zece femei, care au declarat că au fost abuzate de R. Kelly.

Potrivit acestora, artistul îşi lovea victimele abuzurilor sexuale, le împiedica să folosească baia, decidea când puteau să mănânce sau să iasă din locurile în care le sechestra, le controla cum să se îmbrace şi le obliga să-i spună ”daddy” (tatic-n.r.).

Pentru a comite delictele, îşi folosea influenţa de personaj public şi se ajuta de numeroşi  angajaţi care îl ajutau să atragă fete şi să le intimideze.

O victimă care a depus mărturie împotriva lui Kelly a povestit că acesta a încarcerat-o, a drogat-o și a violat-o. De asemenea, a spus într-o declarație scrisă după verdict că „s-a ascuns” de Kelly din cauza amenințărilor aduse împotriva ei de când a devenit publice acuzațiile aduse.

„Sunt gata să încep să-mi trăiesc viața fără frică și să încep procesul de vindecare”, a adăugat femeia, identificată în instanță drept Sonja.

O altă femeie care a apărut în instanță, Lizette Martinez, a declarat că a fost „ușurată” de verdict.

„Sunt atât de mândră de femeile care au putut să spună prin ce au trecut”, a adăugat ea.

Documentele legale au dezvăluit chinul mental la care Kelly și-a supus victimele. Nu li s-a permis să mănânce sau să folosească baia fără permisiunea lui, au controlat ce haine purtau.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:09 - Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară
07:57 - Imagini de groază din Iran: Un polițist, lovit violent cu picioarele de mai mulți protestatari (video)
07:38 - Momentul în care militarii din Azerbaidjan împușcă fără milă un grup de soldați armeni, luați prizonieri (video)
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)