Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
Artistul Benone Sinulescu / Foto: Facebook: Benone Sinulescu

La două săptămâni de când a fost internat, vin și veștile bune pentru Benone Sinulescu. Celebrul cântăreț prezintă o ameliorare a stării de sănătate, potrivit medicilor. El a fost externat la Spitalul Județean de Urgență Arad și momentan nu-și poate relua activitatea.

Medicii i-au stabilit niște reguli clare în ceea ce privește stilul de viață al artistului, pentru următoarea perioadă, pentru a preîntâmpina eventualele complicații.

„Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor.

Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, a declarat o sursă din apropierea artistului pentru impact.ro.

Motivul pentru care Benone Sinulescu a fost internat

Deși presa tabloidă a scris că „Beni” ar fi fost ajuns la spital după ce a fost găsit inconștient de partenera de viață, Elena Sinulescu a respins acest scenariu. Potrivit soției, cântărețul doar a căzut și nu s-a mai putut ridica.

Totodată, Elena Sinulescu a recunoscut că după ce a fost descoperit pe jos și apoi condus la spital, starea de sănătate a soțului s-a înrăutățit. Cel care a fost de vină pentru răspândirea unor informații considerate defăimătoare de familia Sinulescu ar fi impresarul Ionuț Pavel.

Ultima oră
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)