Carla’s Dreams are mai multe talente. Supraputerea solistului l-a șocat pe Dani Oțil!

Carla's Dreams s-a distrat la petrecerea lui Dani Oțil. Foto: Facebook/Carla's Dreams.

Solistul trupei Carla’s Dreams știe ce înseamnă distracție la maxim. Cu toate că își ascundea identitatea sub mască, ieșirile interpretului sunt cele mai remarcabile.

Cum se distrează  vedetele

Dani Oțil a povestit, recent, cu ce s-a ales petrecerea de ziua lui. Prezentatorul s-a distrat cu Carla’s Dreams și a rămas șocat de supraputerea moldoveanului.

”Ziua am ținut-o în club. Bubuială, gagici, eram singur… Mă și gândeam că dacă mă afișez cu ăsta e mai ceva decât cu Alex Velea. Era mister, sar alea pe noi. Și ăsta a zis: ‘Bei aici, ca bărbații!’. Și am băut între tomberon și duba lor de concert. Am comandat mâncare…Dar nu ne-am îmbătat, ne-am pilit”, a remarcat Dani Oțil, în cadrul unui podcast.

Dani Oțil, șocat de Carla’s Dreams

După ce au băut între dubă și lada de gunoi, solistul a pus pariu dacă în România se fac „flotări în sticlă”. Misteriosul artist i-a demonstrat lui Dani Oțil forța pe care o are. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

”Și atunci a zis: Voi în România faceți flotări în sticlă? Deci cu ambele mâini pe sticla de wiskey a început să facă flotări. E foarte puternic. Mă sperie omul ala. Ori e omul foarte puternic, ori e băutura!”, a mai spus Dani Oțil.

Prezentatorului nu i-a venit să creadă cât de rezistent este solistul trupei Carla’s Dreams. Se pare că interpretul din Republica Moldova are mai multe talente.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:34 - Zelenski, despre situația din Donbas: „Acolo este iadul. Aceasta este o încercare deliberată şi criminală de a ucide cât mai mulţi ucraineni”
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”